ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Гарабитов втали д-р Кръстева с цели 60 килограма (ВИДЕО)

Вълшебствата на Гарабитов нямат край. Той е в състояние да превърне във фиданка всеки, който има желание да изглежда добре като д-р Кръстева

Към помоща на Гарабитов се е обърнала Стиляна Кръстева, която е зъболекар и асистент в университета в Пловдив във Факултета по дентална медицина.

Красивата българка напълняла доста и нейното тегло достигнало до 116 кг. Тя започнала да прилага различни диети, но всички те имали краткотраен ефект.

След като си дала сметка, че многото килограми не са удобни за младата българска зъболекарка, д-р Кръстева потърсила Гарабитов за помощ.

гарабитов кръстева
Иван Гарабитов и д-р Кръстева, която отслабна с цели 61 килограма

Той приложил своите 4 стъпки на лечение и отслабване:

1. Прием на палмов сироп

2. Матрично – ритъмна терапия – за целта се използва специален апарат, който позволява на кожата да се свие без да увисне. С този апарат се прави масаж по тялото.

Когато имате проблеми с кожата, може да се доверите и на лосиона Ин дерма.

3. Правилно дишане

4. Апликатори за стъпалата

Както научихме от сайта  www.garabitov.bg, д-р Кръстева пила в продължение на 3 месеца от сиропа на Гарабитов, който е произведен в Швейцария. В него са вложени елементи на 5 типа палми и сироп от клен.

Сиропът е питателен, защото в него се съдържат всички вещества, необходими за човешкото тяло – минерали, витамини и аминокиселини.

Изгледайте цялото видео, за да научите още важни подробности.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *