ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

3 здравословни напитки стимулират отслабването

Сок от лимон в съчетание с черен пипер върши отлична работа

Мнозина се подлагат на различни диети за отслабване, които обаче вместо желания ефект могат да им доведат редица здравословни проблеми.

Някои от диетите оказват неблагоприятно въздействие върху човешкия организъм. Ако искате да изгорите излишните мазнини и едновременно с това да подсилите имунната си система, ви предлагаме да пробвате с някоя от тези здравословни напитки за отслабване:

Сок от лимон с черен пипер
Едва ли някой изпитва съмнения за свойствата на лимоновия сок да подпомага храносмилателните процеси чрез регулирането на ензими в червата и разграждането на храната в стомаха.
Съчетан с черния пипер, лимоновия сок увеличава мощта си да блокира мастните съединения в тялото.

Сок от лимон в съчетание с черен пипер върши отлична работа
Сок от лимон в съчетание с черен пипер върши отлична работа

Джинджифил със зелен чай
Всеизвестен е фактът, че зеленият чай съдържа полезни вещества като кофеин, катехини и теанин.
Тенинът е отговорен за освобождаването на химичното вещество, отразяващо се върху мозъка чрез регулирането на апетита и придаването на усещане за ситост.
Кофеинът на свой ред дава енергия на тялото и забързва метаболизма, а катехините забавят усвояването на мазнините.
За да си приготвите тази напитка е необходимо да смесите 1 ч.л. зелен чай с ½ ч.л. джинджифил на прах и да ги залеете с 250 мл. гореща вода. Похлупете съда и оставете напитката за три минути, след което я прецедете и я изпийте.

Зеленчуков сок
Прясно изцедените сокове от зеленчуци подпомагат дейността на организма по усвояването на хранителни вещества и фибри. Те са отличен стимулант на вкусовите рецептори и подпомагат поддържането на тялото в добро здраве.

За постигането на оптимални резултати е добре да съчетавате напитките с активна физическа дейност и разбира се здравословно хранене, пише framar.bg.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *