ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Ако не пиете алкализирана вода ще трябва допълнително да избелвате вашите зъби

Употребата на алкализирана вода е важна за нашето здраве, включително и за нашите зъби, в противен случай ще трябва да ги избелите с изпитано домашно средство

Приготвянето на алкализирана вода става лесно, удобно и бързо с помощта на Хидро Хелт.

Затова е добре да го имате във вашия дом. До тогава е важно да имате красиви и избелени зъби, които ще  направят усмивката ви още по-широка и озаряваща.

Фрамар ни предлага една лесна, бърза и най-важното, изключително ефективна рецепта как да направим зъбите си бели като сняг.

За да си направите това домашно средство са ви необходими следните съставки – кокосово масло, сода бикарбонат (сода за хляб) и куркума.

zabi-beli
Ако не пиете алкализирана вода, ще трябва допълнително да избелите вашите зъби

Безценните свойства на трите съставки не само ще помогнат усмивката ви да бъде озаряваща, но и ще отстранят проблеми, които имате в устната си кухина.

Така например куркумата ще почисти емайла на зъбите ви, но и ще предотврати появата на зъбобол. Тази жълта подправка ще ви помогне и в битката с възпалените венци, тъй като тя е богата на антисептични вещества.

Кокосовото масло ще ви помогне при различни възпаления в устната кухина, а хлябната сода или содата бикарбонат пък ще избели зъбите си с абразивните си свойства, но също така ще унищожи вредните за здравето на устата и зъбите ви микроорганизми, които причиняват кариеси и възпаления.

А ето как да си подготвите тази чудодейна смес, благодарение на която зъбите ви ще са здрави и бели като сняг.

Необходимите ви съставки са следните:

1 суп. лъжица куркума;

1 суп. лъжица кокосово масло;

1 чаена лъжичка сода;

1 нова четка за зъби.

Всичко смесете добре в чист и сух съд до получаването на еднородна смес. След това сложете малко от сместа на четката за зъби и внимателно започнете да втривате в зъбите си поне 2 минути. След това изплакнете обилно устата с хладка вода.

За траен ефект повтаряйте тази процедура поне един път на седмица в продължение на един месец.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *