ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

ПРОЧЕТЕТЕ! Лесен тест открива рак на стомаха

Рак на стомаха е заболяване, при което анормални клетки започват да се размножават неконтролируемо в стомаха

рак на стомаха Заболяването най-често се диагностицира при мъжете, отколкото при жените, и по-рядко се среща при младите хора. Повечето хора, страдащи от рак на стомаха, са във възрастовата категория „над 50“.

Ракът на стомаха е неприятно заболяване, лечението на което може да продължи няколко години. Важно е да слушате тялото си, а когато има симптоми, които ви безпокоят, потърсете медицинска помощ.

И тъй като в повечето случаи ракът на стомаха се диагностисира късно, специалистите откриха начин за ранно прогнозиране на това потенциално опасно заболяване.

С обикновен тест на дъха ще се пресяват хората, които са изложени на риск да развият рак на стомаха, съобщи Би Би Си

Тестът се основава на това, че в дъха на хора със стомашни заболявания, от които може да се развие злокачествен процес, се откриват специфични вещества, липсващи в дъха на здрави хора.

Вече е направено пробно проучване на дъха на 145 души в Израел, Латвия и Китай.

Данните са обнадеждаващи и в момента тече голямо проучване в цяла Европа.

Ако тестът на дъха бъде утвърден като диагностичен метод, ракът на стомаха ще се открива във възможно най-ранния момент – още в стадия на предкарциномните изменения.

Ракът на стомаха се открива много трудно, тъй като първите му симптоми са характерни и за най-масовите заболявания като гастрити, язва и камъни в жлъчката.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *