ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Това е най-успешното домашно средство за прогонване на хлебарките

Хлебарките са едни от най-неприятните посетители на домовете ни, те излизат най-често от канализацията и причиняват редица болести

Хлебарките са едни от най-неприятните посетители на домовете ни, те излизат най-често от канализацията и причиняват редица болести, защото използват храната ни, съдовете ни и спасението от тяхната напаст често се превръща в „мисията невъзможна”.

Тези черни или кафяви неприятели са смятани за едни от най-древните обитатели на планетата Земя, като те са познати още от ерата на динозаврите.

chlebarka
Лесно домашно средство за борба с хлебарките

Днес Framar.bg ни дава безценен съвет как с лесно домашно средство можем с лекота и изключителна ефективност да прогоним досадните насекоми. За целта ви е необходима просто една краставица.

А ето и как да си приготвите това уникално и много резултатно средство за борба с тези вредители. Вземете една средно голяма краставица. Нарежете я на няколко парчета.

Поставете ги в ъглите на стаята, в която сте забелязали да се появяват хлебарки. Не забравяйте да сложите от парчетата краставица и около канализацията, тъй като това е най-често входа на гнусните насекоми към вашия дом.

Оказва се, че вкусния зелен и пълен с вода зеленчук притежава аромат, който прогонва неприятните хлебарки. Именно парчетата от краставицата ще се превърне в една напълно естествена преграда за нашествието на неприятните хлебарки.

Разбира се, не забравяйте да наглеждате парчетата от краставицата и своевременно да ги подменяте, за да не усетите неприятния мирис на изгнил зеленчук.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *