Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

РЕМОТИВ / REMOTIV

Съдържа сух екстракт от жълт кантарион, микрокристална целулоза, кроскармелозен натрий, макрогол 6000, магнезиев стеарат, колоидален силициев диоксдид, стеаринова киселина, хипромелоза, свързващи компоненти, оцветители

Предназначение

РЕМОТИВ е продукт на билкова основа, който повлиява леки до умерени депресивни състояния с тревожност, влошено качество на съня, потиснатост, напрегнатост, емоционална нестабилност.

Как се приема

Терапията на възрастни и деца над 12 години предвижда прием на една таблетка РЕМОТИВ дневно, сутрин или вечер.

Таблетката се поглъща цяла, с малко вода, по време или след хранене. Деца от 6 до 12 години също могат да се лекуват с РЕМОТИВ, но само под лекарски надзор и с редуцирана наполовина дозировка.

Приемът на РЕМОТИВ трябва да продължи 4-6 седмици, за да се постигне траен ефект. Ако е необходимо по-продължително лечение, това може да става само под лекарски контрол.

При неволно предозиране избягвайте излагане на силно слънце в продължение на 1-2 седмици.

Възможни нежелани ефекти

В някои случаи приемът на РЕМОТИВ се свързва със стомашен дискомфорт и неразположение, пресъхване на устата, замайване, главоболие, слабост, обилно потене.

При потребители със светла кожа след прием на продукта и излагане на слънце – както и при посещение в солариум – се наблюдават зачервяване на кожата и симптоми като при слънчево изгаряне.

Кога НЕ БИВА да се приема

РЕМОТИВ не бива да се приема от пациенти с алергия към жълт кантарион или друга съставка на продукта.

Не се използва от потребители с фоточувствителност.

Не е подходящ за деца на възраст под 6 години.

РЕМОТИВ може да се приема при бременност или кърмене, но само по лекарска препоръка.

Ако приемате РЕМОТИВ и се налага да шофирате, преценете дали продуктът не се отразява на способностите ви за концентрация, добра ориентация и бързина на реакциите.

Взаимодействие с други медикаменти

Жълтият кантарион и продуктите, които го съдържат, влизат във взаимодествие с редица медикаменти и променят действието им. По тази причина РЕМОТИВ не може да се приема едновременно с антикоагуланти, продукти за потискане на имунната система след трансплантации или при автоимунни заболявания, медикаменти за сърдечни заболявания, за епилепсия, синтетични антидепресанти, нестероидни противовъзпалителни.

Продължителната терапия с РЕМОТИВ налага повишено внимание при прилагането на други медикаменти дори след прекратения прием на жълт кантарион.

Усреднена цена в аптеките – 14 лв за опаковка от 30 таблетки х 250 мг

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *