Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

БЕВИТ ФОРТЕ / BEVIT FORTE

Съдържа тиаминов хидрохлорид (витамин В1), пиридоксинов хидрохлорид (витамин B6), цианокобаламин (витамин В12), диетаноламин, вода за инжекции, натриев хидроксид, хлороводородна киселина

Предназначение

bevit_forteИнжекционният разтвор БЕВИТ ФОРТЕ представлява композиция от три витамина от В-групата, които се прилагат при комплексна терапия на нервни възпаления. Медикаментът действа обезболяващо при невралгии, болкови състояния при проблеми с шийните прешлени, лицева и междуребрена невралгия, лумбаго, ишиас и др.

Как се приема

БЕВИТ ФОРТЕ се прилага под формата на инжекции в седалищния мускул. Характерът на заболяването и общото състояние на пациента определят интензивността на терапията, която се провежда от медицинско лице. При силни болки се поставя по една инжекция всеки ден, а при хронични състояния инжектирането е 2-3 пъти седмично.

Възможни нежелани ефекти

При продължителна употреба е възможно да се проявят реакции на свръхчувствителност – обриви, зачервяване на кожата, поява на мехури, засилена секреция на мастни жлези и поява на комедони.

Има информация за регистрирани негативни въздействия върху нервната система – нестабилна походка, затруднени движения поради схващане на сухожилия, отслабена сетивност на кожата и мускулите.

Кога НЕ БИВА да се приема

Този продукт не е подходящ за деца и подрастващи до 18 години.

Не използвайте при алергия към някоя от съставките.

Съдържанието на В-витамини в медикамента е много високо; необходима е консултация с лекар за безопасността на приложението му при прояви на свръхчувствителност към витамини в миналото.

Необходимо е мнение на специалист при пациенти с Паркинсон, които приемат специфични медикаменти.

Медикаментът не е подходящ за кърмачки. Приложението му по време на бременност изисква внимателна преценка за необходимостта и възможните рискове; счита се, че липсват достатъчно изследвания за въздействието на витамин В6 при бременност.

Взаимодействие с други медикаменти

Задължителна е консултацията с лекар за ползи и рискове от паралелен прием с други медикаменти. БЕВИТ ФОРТЕ доказано отслабва ефекта на медикамента леводопа, използван от паркинсоници.

Усреднена цена в аптеките – 6 лв за опаковка от 5 ампули х  2 мл

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *