Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

ХЕПИЛ N / HEPEEL N

Съдържа Chelidonium majus, Citrullus colocynthis, Myristica fragrans, Phosphorus, Veratrom album, Cinchona pubescens, Lycopodium clavatum, Silybum marianum, магнезиев стеарат

Предназначение

hepeelТози хомеопатичен продукт се прилага при смущения във функциите и заболявания на черния дроб по лекарско предписание.

Как се приема

ХЕПИЛ N се приема три пъти дневно по една таблетка; дозата е за възрастни и деца над 12 години. Таблетките се държат в устата до пълно разтваряне. Ако състоянието на потребителя е остро, дозата може да се увеличи – една таблетка на всеки половин до един час, но не повече от 12 за деня.

Деца на възраст 6-11 години могат да вземат по една таблетка два пъти дневно. При кризи се допуска прием на таблетка на всеки 1-2 часа, но не повече от 8 за деня.

Деца на възраст 2-5 години приемат по една таблетка 1-2 пъти на ден, а при остри състояния таблетка на всеки 1-2 часа, но не повече от 6 за деня.

При деца под двегодишна възраст се дава по една таблетка дневно, при остри състояния по една на всеки 1-2 часа с лимит до 4 за деня. При бебета и малки деца таблетката се стрива и се нанася от вътрешната страна на бузата.

Няма опасност за здравето при неволно предозиране. Все пак ако пропуснете прием – не вземайте двойна доза, за да наваксате.

Възможни нежелани ефекти

Някои от компонентите като хинин и бял трън могат да провокират алергични реакции – кожни дразнения, сърбеж и зачервяване. При свръхчувствителност към хинин може да се появи втрисане. За подобни симптоми трябва да се направи консултация с лекар.

Кога НЕ БИВА да се приема

Този медикамент не бива да се приема, ако е известна свръхчувствителност към някой от компонентите.
Бременни и кърмачки не бива да провеждат лечение с ХЕПИЛ N заради съставката от змийско мляко.

Взаимодействие с други медикаменти

ХЕПИЛ N няма регистрирани лекарствени взаимодействия с негативни последици. Продуктът няма несъвместимости с храни или напитки.

_

Усреднена цена в аптеките – 7.50 лв за опаковка от 50 таблетки

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *