Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Ето как е най-правилно да прочиствате тялото!

Спазвайте тази поредност, ако искате да има полза от която и да е рецепта за прочистване , на който и да е орган

прочистване на тяло Заради недостатъчното движение и свеж въздух организмът има нужда от изчистване, за да се отърве от хранителните излишества – шлаки и токсини, които не прибавят нито красота, нито здраве

Важен въпрос е в какъв ред да се изчистват органите. Трябва да се започне с червата – те извършват колосална работа по освобождаването на тялото от отработените продукти. Така че помогнете им да се отърват от боклука!

С червата е свързан и черният дроб, който е втори на „опашката“. Бъбреците също носят своята вахта по отношение на чистотата – следователно след черния дроб трябва да се заемете и с тях.

И не забравяйте за „третия бъбрек“ – кожата! Това е най-големият орган в тялото ни, който поради голямата си повърхност поема от вътрешната мръсотия и я извежда навън.

Следват белите дробове: нашият вътрешен климатик, който за едно денонощие филтрира по 1 супена лъжица дим, сажди и прах, затова периодично се нуждаят от профилактика.

След това се заемете със сърцето и съдовете – върху стените им се отлага холестеринът, който с времето се пропива с калций и прави артериите чупливи, което е изключително опасно, като се има предвид под какво налягане работят. А във вътрешността на съдовите стени се натрупва сол, затова те отичат и резултатът е – хипертония!

Солта се отлага и в ставите, както и в гръбначния стълб. А ставните хрущяли в замърсения организъм изсъхват, синовиалната течност (която изпълва ставната кухина и смазва ставните повърхности, като намалява силата на триене и не им позволява да се износват) се изпарява, което води до характерното „скърцане“ в ставите и ограничаване на подвижността.

Накрая се почистват течните среди – кръвта, лимфата, тъканната течност.

Изчистването на организма е като почистването у дома: докато минете навсякъде, време е да започнете отначало. А началото все пак е… главата.

Която и система за народна медицина да вземете, всичко се свежда до едно – преди да освободите организма от шлаките, трябва да изчистите съзнанието от натрупания боклук. Именно затова йогите започват вътрешното изчистване на тялото с медитация, а християнският пост (който сам по себе си, с всичките си поетапни ограничения, представлява забележителна програма за телесно изчистване) се съпътства с молитва и покаяние.

Докато сърцето ви е пълно с горчивината на обидите, докато кръвта ви е отровена с жлъчния сок на завистта и дишате въздух, пропит със злоба, ревност, недоверие, какъв е смисълът да се занимавате с дихателна гимнастика, да спазвате диета и да промивате организма си с минерална вода?! Негативните емоции внасят толкова силен дисбаланс в енергетиката на отделните органи, че този факт се признава дори от официалната медицина. Всеки лекар ще ви каже, че раздразнението е вредно за черния дроб, самобичуването – за стомаха, гневливостта води до хипертония, а затаените обиди – до астма.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *