ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Домашно средство за борба с неприятния кариес по зъбите ни

Кариес по зъбите ни е проблем, с който все повече хора се сблъскват, следва лечение и скъпоструващи манипулации и пломби

През последните години все повече деца имат поне по един кариес по своите зъби и то преди да са започнали училище. Не помага редовната профилактика, миенето на зъбите два пъти дневно и изплакването на устата след всяко хранене, както препоръчват денталните медици.

Повече от 80 процента от българското население има сериозни проблеми със зъбите си, но и голяма част от нас не търсят помощ от зъболекарите своевременно, а отиваме в кабинета им едва, когато стане късно.

Според сайта Lifebg.net, пломбите, освен че са болезнени, се оказва, че са и вредни за човешкия организъм. Те могат да съдържат олово, живак, сребро, които могат да причинят риск за здравето ни.

zabolecar
Лесен начин за борба с досадния кариес по зъбите

Затова онлайн портала ни препоръчва да приложим този лесен трик, благодарение на който ще заздравим емайла на зъбите си и така ще ограничим посещенията ни при стоматолога до минимум.

Този лесен и бърз начин за лечение на кариес по зъбите ни е на базата на една от основните функции на човешкия организъм, а именно тази за самовъзстановяване и самолечение.

Още от дълбока древност лечителите са разчитали на този ефективен начин за лечение на различни заболявания, но днес хората разчитат на далеч по-лесния за тях начин – чрез използването на медикаменти и лекарства. Те често обаче не лекуват причината за заболяването, а по-скоро повлияват на симптомите му.

Затова днес ще ви предложим лесна рецепта за заздравяване на зъбния емайл и предотвратяването на появата на кариес по зъбите ни.

За целта ще използваме черупки от яйца.

Събирайте счупените черупки от яйца, внимателно ги измийте и ги оставете да се изсушат. След това ги смелете в кафемелачка или блендер. Винаги можете да си добавите от този фин прах към своята закуска, смути или прясно изцеден фреш.

Черупките от яйца лекуват кариес, наред с още значителен брой заболявания – сред които са костно-ставни болести, чупливи кости, тъй като те са изключително богати на калций и още 27 безценни за тялото ни минерали.

Целият комплекс от полезни вещества в черупките ще направят зъбите ни здрави и красиви.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *