ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

С този лесен трик с кромид лук ще пречистите организма си

През пролетта е време да пречистите организма си от натрупаните токсини и вредни вещества, направете го с кромид лук

Пролетта вече е факт и е време да помислим за тялото си и да го подготвим за приближаващите топли дни. През зимата в организма ни са се натрупали вредни вещества и токсини, които трябва да ги изхвърлим. Затова днес ще ви препоръчаме един лесен трик с кромид лук, разкри mall359.com.

Едва ли ви звучи много обнадеждаващо как ще прочистите тялото си от токсични вещества с кромид лук, но можем да ви уверим, че ползите от този лютив и „ароматен” зеленчук са безспорни. Но сега ще ви убедим в този факт.

luk
кромид лук

Още от дълбока древност се е смятало, че стъпалата на краката ни са носител на цялата информация за състоянието на всички вътрешни органи. Древните китайски лечители са смятали, че по ходилата ни има т.нар. „меридиани”, които опасват краката ни и се свързват с цялото ни тяло.

Освен това се знае още, че зеленчуците като кромид лук, праз или чесън, са богати на вещества, които се преборват успешно с вредните микроорганизми и бактерии. Затова и днес ще ви предложим лесен трик, благодарение на опита от древните лечители, който ще съчетае ползите от лечението с кромид лук и стимулирането на различните точки по нашите стъпала.

Ходилата ни са карта на човешкия организъм. Повече от 7000 нервни окончания свързват точки от стъпалата ни със съответните вътрешни органи. Тези точки са толкова важни, а ние с лека ръка не им обръщаме внимание като носим неудобни обувки. Лечителите препоръчват да ходим боси по пясъка, тъй като тогава пясъка масажира отделните точки и по нервните окончания изпраща сигнали до мозъка и цялото ни тяло.

За да прочистим тялото си с кромид лук е необходимо да вземем глава по-едър лук, която трябва да нарежем на дебели резени. След това следва нещо много лесно – пъхнете кръгчетата кромид лук в чорапите си и така легнете да спите. И така, докато вие си почивате, тялото ви ще се детоксикира по уникално ефективен начин.

Освен прочистването на тялото ни, лукът ще убие неприятните бактерии, действащи по кожата на стъпалата ни. Кромидът е богат на фосфорна киселина, която пък ще обнови кръвта ни.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *