Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Невен и лайка при инфекции на женските полови органи

Вземат се цветовете на невен. На една чаена чаша кипяща вода се слагат една супена лъжица цветове. Запарват се 15 минути и течността се прецежда. Пие се по половин чаена чаша 3-4 пъти дневно 30 минути преди хранене. Лековете с невен се приемат като едни от най-ефикасните в народната медицина при лечението на възпалителни заболявания, нарушения на месечния цикъл, маточни кръвотечения, климактерични разстройства.

Вземат се цветовете от лайка. На една чаена чаша вряща вода се слагат 1 и половина супени лъжици цветове. Държи се на топло 20 минути. Използва се за микроклизма-50 мл топла настойка се вкарва в правото черво. За да се получи добре трябва да лежите на левия хълбок достатъчно отпусната. Добре е процедурата да се прави 2 пъти дневно сутрин и вечер. След като настойката изтече останете на същото положение 30 минути.

Вземат се луковиците на чесън. Ако имате симптоми на вагинит, опитайте да се избавите от инфекцията, като незабавно започнете лечение с чесън. Той е ефикасен при всички видове влагалищни инфекции, особено ако лечението започне в ранен стадий. Внимателно почистете една средно голяма скилидка чесън и я потопете в растително масло, за да предотвратите паренето. Поставете я във влагалището като тампон. На всеки 12 часа вадете чесъна и го сменяйте с нов. Правете го в продължение на 3-5 дни. Не се плашете ако в началото течението се засили-по този начин организмът се чисти преди да е започнал оздравителния процес. Но ако чувствате силно дразнене и парене трябва да извадите чесъна.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *