Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Как да изцерим варикозното разширение на вените

Взема се цялото растение каланхое. Бутилка от половин литър се напълва с листа, които се заливат с водка или 70 градусов спирт. Оставя се за седем дни на топло като от време на време се разклаща. С течността се натриват преди лягане стъпалата на краката и над тях. Болаката минава почти веднага, но за да се стигне до пълно излекуване, процедурите трябва да се правят в продължение на 3-4 месеца.

Вземат се пъпките на бяла бреза. Бутилка от половин литър се напълва до три четвърти от обема си с брезови пъпки и се залива с водка. Когато започнат болките мястото се маже с течността. След 15 минути процедурата се повтаря и краката се вдигат на високо, за да си отпочинат.

Смесват се 500 грама клонки от дъб, 500 грама клонки от кестен, 500 грама клонки от върба, 200 грама стръкове и листа от бял смил, 200 грама стръкове и листа от бутрак, 200 грама стръкове и листа от лайка, 200 грама стръкове и листа от жълт кантарион. Клонките се смесват, слагат се в емайлирана кофа и се заливат със студена вода. Довеждат се до кипене и се оставят да врат на слаб огън 30 минути. Добавят се смесените билки и сместа се оставя под капак за през нощта. Надробяват се три черни хлебчета и се добавят към всичко останало. Ваните на краката трябва да се правят всеки ден преди лягане. Продължителността им е 30-40 минути, а температурата 38-43 градуса.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *