Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Рецепти за очистване на кръвоносните съдове

Холестеринови плаки в артериите – това е опасно. След зимния режим на хранене е добре да се погрижим за очистване на кръвоносните съдове по изпитани рецепти от народната медицина.

4esЕто как да си помогнем – за здрави и гъвкави кръвоносни съдове, по съвети и рецепти от 100trav.ru:

  • Рецепта с чесън. Нарежете на ситно 150 г чеснови скилидки, сипете ги в буркан и ги залейте със 150 мл спирт или водка. Затворете буркана и го оставете за десет дни на тъмно и хладно. След като изтече този срок, прецедете и приберете в хладилника в стъклен съд. Изчакайте да минат още три дни и можете да консумирате. Настойката се приема три пъти дневно половин час преди хранене – по 20 капки, разредени с 50 мл вода или мляко. Рецептата се изпълнява 30 дни.
  • Рецепта с шипки и хвойна. Две супени лъжици шипки и пет – суха хвойна, се заливат със 700 мл вряла вода и се оставят на тих огън за 10 минути. В сместа се сипват и две супени лъжици лучени люспи – външните. След варенето отварата се прецежда още топла и се налива в термос, където отлежава 6-8 часа. От тази отвара трябва да се пие по един литър дневно в продължение на месец.
  • Рецепта с орехи. Една чаша от вътрешните твърди преградки на орехите се натрошават ситно и се заливат с половин литър водка. Оставят се в похлупен съд на тъмно и хладно за 10-12 дни. Настойката се прецежда и от нея се вземат по 15-20 капки три пъти на ден в продължение на две седмици. Капките се вземат с една лъжица преварена вода.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *