Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Ето защо в Китай използват женшен от 50 века

Женшен е корен, който много прилича на човешко тяло. Това е така, защото женшен е универсално лекарство и лекува много болести

Дори и човек да не страда от някаква болест, той може да пие чай от женшен, за да поддържа своето физическо тяло и умствен потенциал в кондиция.

Някои хора казват, че женшен действа на принципа на кафето – ободрява.

Специалистите добавят, че за разлика от кафето, което има временно действие, при редовна употреба на женшен, тялото става все по-силно, по-издържливо на физическо и умствено натоварване.

По-лесно издържа на стрес и по-лесно се възстановява след преумора, писаха във Фрамар.

jenshen
Коренът женшен прилича на човешко тяло, защото лекува много болести

Женшен помага на сърдечно-съдовата и кръвоносна система да работи добре. Той укрепва сърдечния мускул, стените на кръвоносните съдове, регулира червените кръвни телца в кръвта (нивото на хемоглобин).

Минералите, витамините и солите на женшен помагат на имунната система да бъде силна и устойчива на различни вирусни заболявания.

Женшен е полезен не само за кръвта, но и за черния дроб. Той действа прочистващо на този толкова крехък и в същото време толкова значим орган за човешкото тяло.

Извлеците на женшен са важни за мозъка, за невроните и за паметта.

Женшен можете да купите под формата на корен, който белите както джинджифил и после го варите, за да получите полезна отвара.

В търговската мрежа можете да намерите женшен под формата на чай, изсушен, на прах, на таблетки, на капсули и в ампули.

Народният лечител Петър Димков също препоръчвал употребата на женшен, научихме от lakomnik.bg.

Рецепта против високо кръвно налягане 

За да нормализирате вашето кръвно налягане, трябва да пиете 2 пъти дневно (сутрин и вечер) по 1 чай от женшен с домашен мед –  3 седмици.

Целта на това продължително приемане на чай от женшен е не просто да свали вашето високо кръвно за момента, а да го закрепи за по-дълъг период от време.

За силна имунна система и против рак

Според оригиналната рецепта на Димков, вие трябва да пасирате корен от женшен (1 с.л.), който да смесите с 2 с.л. гроздов сок.

Ако не можете да пасирате женшен, можете да купите  капсули с женшен или женшен на прах, които да смесите с 2 с.л. гроздов сок.

Проблемът идва, ако вие искате да използвате тази полезна рецепта на народния лечител Петър Димков, а не можете да намерите грозде, за да изцедите сок.

Тогава използвайте 2 с.л. пресен сок от портокал, смесен с 1 с.л. женшен.

 

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *