ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Визуализация отказва от алкохола

Представете си как се съпротивлявате на желанието да пийнете нещо. Ето, вашето вътрешно аз ви говори:”не искам повече това“. Не искам да пия. Избирам здравето. Време ми е да порасна”. И нека образът, който си изграждате става все по-хубав и хубав.

Стар приятел ви предлага да пийнете нещо. Вие отказвате вежливо, но твърдо. Например казвате на този човек:”Не, благодаря. Аз скъсах с пиенето. Здравето ми не го позволява”.

Когато ви идват мисли за пиене представете си се в най-ужасния вид. Постарайте се да си представите и най дребните подробности. Може би сте се изложили недопустимо или сте оскърбили някого. Сега си предтавете, че сте избегнали всичко това.

Представете си, че се каните да купите бутилка вино, но се обръщате назад и излизате от магазина. С визуализацията трябва да се занимавате в продължение на минута винаги, когато ви се припие.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *