Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Това е супер ефективната диета на Мерилин Монро!

Известната актриса, секс символ за всички времена, Мерилин Монро е поддържала перфектната си фигура с тази супер диета

Когато говорим за най-красивата актриса на всички времена със сигурност няма да има хора, които да се изненадат, че това е Мерилин Монро.

Тя и днес омайва всички мъже с изключителния си чар и сексапил и кара жените с жаден поглед да следят перфектната й фигура и да се смайват с каква супер диета тя поддържа своята форма.

Затова днес ще ви представим най-ефективната диета, с която Мерилин Монро е пазила впечатляващата си фигура. Този свой изключително полезен за здравето и фигурата хранителен режим актрисата е споделила за списание Pageant Magazine, което вече не съществува, цитиран от ПИК.

marilyn-monro
Мерилин Монро и нейната диета

Мерилин Монро споделя, че за нейната супер диета от най-голяма важност е закуската. Всеки ден, след като стане от сън, докато си взема сутрешния душ, сексапилната актриса слагала чаша прясно мляко да се сгрее на котлон.

Където и да отиде на снимки, казва Мерилин, винаги в хотелската си стая тя е искала да има котлон или готварски кът, където актрисата да приготвя сама храната си.

И така, след като се сгорещи млякото, Монро чуква две яйца в млякото и започва да разбърква получената смес. След това я оставя малко да изстине, като през това време се облича и гримира. Преди да излезе от хотелската си стая, сексапилната блондинка изпивала чудодейната смес.

През деня актрисата рядко намирала време за обед поради поредицата от снимки, фотосесии или събития. Затова Мерилин Монро за своята супер диета обръщала сериозно внимание на вечерята си. Тя обезателно трябвало да е лека, но все пак пълноценна.

В менюто на Мерилин Монро се включва пържола или черен дроб, които си приготвяла в хотелската си стая. Като гарнитура актрисата консумирала няколко сурови моркови или свежа салата.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *