Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Физически упражнения за стройна фигура

За корема. Легнете по гръб и вдигнете петите си на стол. Ръцете подвийте под тила. Напрягайте мускулите на корема, бавно вдигайте и отново спускайте тялото си.

За бедрата. Легнете на една страна, сгънете краката в коленете, горния крак вдигнете колкото е възможно по-високо, напрегнете го и отново го отпуснете. След това легнете на другата страна и повторете упражнението.

За седалището. Легнете по гръб, сгънете краката в коленете и отпуснете ръцете край тялото. Напрегнете мускулите на седалището и започнете бавно да повдигате таза. Също така бавно го отпуснете.

За краката. Легнете на една ръка като се опирате на ръката си. Притиснете стъпалото на десния крак към лявото бедро. Левия крак вдигнете колкото е възможно по-високо, подръжте го така и бавно го отпуснете. Променете позата, легнете на другата страна и повторете. Всяко упражнение изпълнявайте десет пъти.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *