ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Спрете болките във врата ето така!(виж рецептите и направи упражненията)

Народната медицина предлага много начини за преодоляване на болката във врата. Предлагаме ви най-изпитаните

 

шия

Традиционни рецепти при болка във врата

Намажете болезненото място с камфорово масло. След това вземете 2 зелеви листа, които предварително сте намазали с каша от сапун и сода за хляб. Ползвайте домашен сапун, а ако няма – колкото е възможно по-обикновен. Сложете листо зеле, предварително леко намачкано и намазано със сапунената пяна. Отгоре сложете другото листо, найлон и превържете с вълнен шал. Ако може да прекарате така нощта, ще е най-добре.

Разбъркват се 4 чаени лъжици сметана, към която сте добавили 1 ч. л. нарязан ситно или смлян в кафемелачка хвощ, намажете възпалено място за през нощта, отгоре направете компрес от хартия или фолио и топъл шал.

Постепенно да се отървете от болката помага просто упражнение – оформяне с носа във въздуха на цифрите от 1 до 10 или фрази от 2-3 думи.

Да се отървете от болката помага да масажирате с показалеца две точки, разположени в задната част на врата на 5-6 см от двете страни на гръбначния стълб точно под основата на черепа (около 3 cm зад ушния лоб) в рамките на 1-2 минути.

Упражнение за врата (за предпочитане е да се правят най-малко 1 път на ден).
– Сложете длани върху слепоочията и натискайте леко главата наляво и надясно. Останете във всяко едно от положенията не повече от 3 секунди.
– Завъртете главата колкото е възможно повече на ляво и дясно бавно 5 пъти.
– Бавно се накланя наляво и надясно, опитвайки се да сложи ухо до рамо 5 пъти.
– 1 кръг главата си наляво после надясно – повтаря се 5 пъти по-бавно.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *