Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Домашен лек срещу безсъние прави чудеса

Тази лесна рецепта ще пребори така досадното безсъние и ще ви накара да спите като бебе през нощта

Последните години са изпълнени с много стрес, напрежение и тревожност. Всички проблеми, които натрупваме през деня, се отразяват на състоянието ни през нощта – времето, когато тялото и ума ни трябва да си отпочива със съня.

Все повече и повече хора страдат от безсъние, а липсата на достатъчно сън през нощта водят до непълноценност в работата и активностите през деня. Затова трябва с всички сили да се борим срещу така неприятното безсъние.

За тази задача на помощ ни се притича сайтът Framar.bg, който ни предлага една лесна и изключително ефективна рецепта срещу безсъние.

spane
Има лек за безсъние

За изпълнението й са ни необходими следните продукти:

1 средно голяма краставица;

1 ябълка;

1 лимон;

2 стръка целина;

9 стръка аспержи;

малко джинджифил за овкусяване;

Ето как се приготвя тази рецепта срещу безсъние:

Трябва първо да сварите аспержите за около 5 минути във вода. През това време обелете ябълката, краставицата и лимона. Всичко трябва да бъде отлично измито. След това нарежете продуктите или използвайте блендер, за да ги изцедите.

Важно условие за тази рецепта е, че получената напитка, която е с изключително приятен вкус, не трябва да се приема вечер преди лягане, тъй като тя е изпълнена с много витамини, които няма да ви позволят да мигнете цяла нощ. Желателно е да я консумирате най-късно до 14,00 часа, за да подейства през нощта.

А ето и някои подробности за съставките, участващи в тази безценна рецепта за борба с неприятното безсъние. Аспержите са зеленчуци, които са съставени от над 90% от вода. Те са много богати на витамините С, Е, К и А, както и са изключителен източни на ценни за организма ни фибри. Съдържат още фолиева киселина – отлично средство за превенция срещу анемия.

Целината е листен зеленчук, който е богат на минерали. Тъй като въздейства успешно върху сензорната система, целината е важен фактор при борбата с досадното безсъние.

Краставиците са вкусни, сочни и безценни помощници при борбата със стреса. Те успокояват както тялото, така и ума ни. Хидратира кожата и ни предава изключително свеж сън сутрин.

Джинджифилът е безценен дар от природата. Той помага при проблеми с храносмилателната ни система, лекува онкозаболявания и отпуска тялото ни за по-добър сън и почивка.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *