ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Пирамида край българско село лекува астма и депресия

Пирамида влияе благотворно при астма и депресия

Пирамида намираща се край габровското село Петко Славейково е построена от силно развита древна цивилизация, дошла от Космоса и живяла тук, където днес е България, твърди инж. Величко Трифонов от Габрово. Той е радиестезист и любител на историята, който от години изучава пирамидата край селото, в което днес живее като пенсионер. Радиестезистът е категоричен, че тази и други български пирамиди трябва да се проучат, защото те биха се превърнали в световна сензация.

Пирамидата край габровското село Петко Славейково е построена поне преди 200 века най-вероятно от марсианци. Групи от тях успели да напуснат Червената планета, преди тя напълно да бъде разрушена от ядрена война. Заселили се по най-плодородните места на Земята, като едно е била днешната българска територия на юг от Дунав. Марсианците донесли със себе си много технологии, за които тогавашните обитатели на Земята не подозирали. С такава технология построили пирамидата край Петко Славейково, която според инж. Трифонов е издигната от лети камъни. Радиестезистът разказва, че преди години на върха на пирамидата имало камъни с отпечатъци от човешки крака, но с по 2-3 пръста на стъпалото. Инженерът завел на върха на пирамидата професора траколог Иван Маразов, който останал много впечатлен и опитал да сравни своята стъпка с тези от камъните.

пирамидаДнес пирамидата е обрасла и само наблюдателният поглед може да различи във възвишението очертанията на пирамидално съоръжение. Трифонов е убеден, че то може да стане световна сензация не само заради древния си произход и форма, но и заради лечебните свойства, които има. Те са проверени и доказани от радиестезиста с неговото махало.

„В Петко Славейково е жив споменът за това как при холерни и грипни епидемии селото се е изнасяло на върха на пирамидата и чак след оздравяване хората са се връщали в селото“, разказва Величко Трифонов и дава примери със свои близки и познати, които е водил на пирамидата и са получили облекчение на страданията си като астма, депресия, проблеми на опорно-двигателния апарат, на имунната система и още куп други болести.

„Предлаганата терапия не е панацея, с която се лекува всичко. Тя не може да замести оперативната намеса, да спаси при отравяния и други болести, но е доста полезна след лекарска намеса. Организмът наистина се освежава и пречиства, което официалната наука може лесно да докаже“, казва инженер Трифонов. Той от години се опитва да помогне за изграждането на път до върха на пирамидата и да открие двата извора около нея. За тях, както и за църква, посветена на света Петка, се говори в стара карта от турско време. Величко Трифонов е един от малкото хора, които са виждали тази карта при възрастен жител на Петко Славейково. Той е наследник на писар на местния паша, заминал за Цариград след Освобождението, но днес иска много пари за картата.

От нея става ясно, че в пирамидата, точно както в приказките, има 13 помещения. Но всяко е с три врати заключено и по никакъв начин не трябва да се отваря, гласи поверието. Неизвестно е какво има в тези помещения, за които на латински пише в картата, че са забранени за достъп. Дори римляните не посмели да влезнат през централния или един от трите странични входове на мистериозната пирамида и да разберат какво е скрито в нея. Картата сочела два водоема, единия минерален. Според Трифонов и двата извора имат лечебни свойства, защото водата под пирамидата се мие в злато и сребро и така придобива здравословни свойства.

Ванга рекла, че край Петко Славейково много отдавна са ставали чудеса, но сега те са скрити и още не им е дошло времето да бъдат открити. Това обаче не спира ентусиазирани иманяри периодично да се опитват да ровят по склоновете на тази пирамида, пише „Уикенд“. Инженер Трифонов допълва разказа, като описва още 7 изкуствени хълма около пирамидата, които са по-ниски. Построени са пак в дълбока древност като земна проекция на съзвездието Скорпион и са своеобразна звездна карта. Има теория, че преди стотици хиляди години древните са използвали върховете на подредени по точно определен начин пирамиди като своеобразни електроцентрали и са добивали чиста енергия от тях – нещо, което е възможно да е ставало и край днешното село Петко Славейково.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

От първия до “Пирамида край българско село лекува астма и депресия

  1. HEOPS каза:

    Gledah film ,po NG za podobni piramidi v 4erna gora,ako ne se luja .Proveriha ne6tata ,zapadnqci arheolozi ,i zaklyu4iha ,4e sa prirodni obazovaniq. Tova ne pre4e6e na turisti da pose6tavat „Prirodnite 4udasa“ 🙂

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *