Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Вегански шоколад спасява от предменструален синдром

Американка създаде безглутенов натурален шоколад – PMS Bites, който облекчава неприятните симптоми на предменструалния синдром. Известно е, че в тази фаза жените изпитват непреодолима тяга към сладките храни.

shokolad-protiv-pms2Създателката на шоколада – Таня Грийн, живее в Бостън, разказват от medikforum.ru. След като съобщила в интернет за своя продукт и за желанието си да го пусне в серийно производство, само за десет часа успяла да събере 5 000 долара за старт на малкия си бизнес. Самата Таня години наред се измъчвала от синдрома. Това е познато на много жени – разкрива тя. – Гърдите се напрягат, коремът се подува, близките и приятелите те дразнят и ненавиждаш работата си. Само две неща ти носят облекчение: сълзите и шоколадът.

Именно по тази причина Таня се заела да направи шоколад, който да действа успокояващо, без да натоварва организма с прекалено много калории. Веганският шоколад на американката утолява желанието за сладко, като в следващия момент го потиска. За да достигне до рецептата си, Таня правила десетки експерименти в собствената си кухня. Започнала, като извадила на масата всички налични продукти и се заела с експерименти. Веднага отстранила онова, което не е от растителен произход и е претърпяло сложни обработки. Така в крайна сметка останали само билки, подправки, кокосови стърготини и орехи пекан. Разбира се, пълният списък на ингредиентите за вегански шоколад е тайна.

В момента веганският шоколад на Таня Грийн се разпространява в три разновидности и търсенето се увеличава.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *