БОДИЛАКС – хранителна добавка срещу запек и излишни килограми

ТРАУМИЛ S/ TRAUMEEL S

Съдържа хомеопатичните съставки Achillea millefolium, Aconitum napellus, Arnica montana, Atropa belladonna, Bellis perennis, Calendula officinalis, Еchinacea, Hamamelis virginiana, Hepar sulfuris, Hypericum perforatum, Matricaria recutita, Mercurius solubilis Hahnemann, Symphytum officinale, лактоза и магнезиев стеарат

Предназначение

traТРАУМИЛ S съдейства за овладяване на болката и възпаленията при травми и кръвоизливи, свързани с кости и стави. Подходящ е при счупвания, натъртвания и кръвоизливи, отоци на меки тъкани след травми и хирургични интервенции. Повлиява възпалителни процеси на опорно-двигателния апарат, определени от дегенеративни процеси и артрози.

Как се приема

Таблетките ТРАУМИЛ S не се поглъщат, а се държат в устата до пълното им разтваряне.

Възрастни и деца над 3-годишна възраст могат да вземат три пъти дневно по една таблетка.

Бебета и деца до тригодишна възраст приемат три пъти по половин таблетка. Таблетката се стрива и се намазва от вътрешната страна на бузата.

Посочените дози не трябва да се превишават.

Възможни нежелани ефекти

В някои случаи лечението с ТРАУМИЛ S може да причини сърбеж, зачервяване, обриви, което е по същество алергична реакция – вероятно към лайка, бял равнец и арника. Съобщавано е за алергични реакции и към съставката от ехинацея – обриви, задух, оток на лицето, понижаване на кръвното налягане и замайване.

Кога НЕ БИВА да се приема

ТРАУМИЛ S не се прилага, ако е известна алергия към някой от компонентите на продукта – респ. лайка, арника и бял равнец.

Заради компонента ехинацея хомеопатичният продукт не се препоръчва при автоимунни заболявания, левкемия, туберкулоза, ХИВ-инфекции и СПИН.

Взаимодействие с други медикаменти

Не са известни взаимодействия с негативни странични ефекти.

__

Усреднена цена в аптеките – 9 лв за опаковка от 50 таблетки

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *