Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Хипертония се лекува с балканска чубрица

Сместват се и се разбъркват вниматилно 30 г смес от балканска чубрица, листа от маточина, стръкове от дяволска уста, цвят от глог и корени от дилянка. 2 с. л. от сместа се залива с 400 г вряща вода. Ври 5 мин на тих огън и след истиване отварата се прецежда. Пие се по 1 винена чаша 3 пъти дневно преди хранене.

Сместват се и се разбъркват внимателно по 50 г листа от бреза, стръкове от балканска чубрица, цвят от невен, плод от копър, листа от левурда и листа от зимзелен. 2 с. л. от сместа се залива с 400 г вряща вода. Ври 5 мин и след истивате отварата се прецежда. Пие се 3 пъти дневно по 1 винена чаша преди хранене.

Сместват се и се разбъркват внимателно 50 г стръкове от дяволска уста, цвят от глог, стръкове от балканска чубрица. 2 с. л. от сместа се залива с 500 г вряща вода. Вари се 5 мин на тих огън след истиване отварата се прицежда. Пие се по 1 винена чаша 3 пъти дневно преди хранене.

Сместват се и се разбъркван внимателно 40 г стръкове от дяволска уста, стръкове от сидефче, цвят от глог и стръкове от бял равнец. 3 ч. л. от сместа се залива с 600 г вряща вода. Ври 3 мин на тих огън и след истиване отварата се прецежда. Пие се 3 пъти дневно по 200 г преди ядене.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *