Автоимунните заболявания се предизвикват от ваксините!

Ваксините увреждат имунната ни система и причиняват автоимунни заболявания! Тези заболявания възникват след като имунната система възприема погрешно един напълно здрав орган или тъкан като чуждо тяло.

doctors
Ваксините

Как така и защо в един „прекрасен” момент от живота ни, нашата собствена имунна система атакува нашия собствен организъм! Лекарите констатират автоимунно заболяване и не дават обяснение от къде ви е дошло до главата.

Автоимунните заболявания възникват след като имунната система възприема погрешно един напълно здрав орган или тъкан (щитовидната жлеза или колянната става, например) като чуждо тяло. Заблуденият организъм изпраща сигнал на химикалите, предизвикващи възпалителни процеси, в резултат на което те атакуват здравия участък и го възпаляват.

Автоимунните заболявания включват често сре­щани състояния, като диабет от първи тип (имунната система погрешно разрушава произвеждащите инсулин бета-клетки в панкреаса) и болестите на щитовид­ната жлеза. При лупуса тялото атакува сухожилията, хрущялите и съединителната тъкан. При грануломатоза на Вегенер имунната система атакува средните и малки кръвоносни съдове, при което се получава възпаление. Това води до разрастване на тъканта около някои органи (най-често бели дробове и бъбреци), образува се гранулом, който затруднява снабдяването с кръв на засегнатите органи. Ако заболяването не се лекува навреме, започва некроза и разпад на увредените тъкани. Грануломатозата на Вегенер все още се счита за рядко срещано заболяване.

Ще отговорят ли учените и проваксинаторите защо автоимунните заболявания се увеличават и при това са най-много точно в държавите с високо развита ваксинопрофилактика?

Прочетете всички тези проучвания, които изследват автоимунни заболявания след ваксинация – лупус, множествена склероза, ALS, ревматоиден артрит и други. Все повече учени са документирали, че ваксинациите и техните съставки причиняват голям спектър от автоимунни заболявания.

Е, след като знаем, че ваксинирането при хора предизвиква различни автоимунни заболявания. И след като знаем, че жените с автоимунно заболяване е по-вероятно да имат потомство с такова заболяване, което много лесно се „отключва”, питаме: „Защо учените в България не изследват последствията от ваксините?” Не че няма лекари, които са прозряли истината, но те са много малко. Ето какво казва д-р Георги Гайдурков пред в-к „168 часа.

При ваксинация в организма се вкарва чужд биологичен материал, насочен към различни бактерии или вируси и това предизвиква образуването на антитела. Но дали е точно така, когато този агент, както се нарича чуждото тяло, се вкара директно във вътрешната среда на незрелия организъм? Със сигурност се предизвиква имунен отговор, който може да е многостранен и да не е насочен само срещу причинителя на антитела. Често се получава кръстосана реакция и към собствени антитела и антигенът може да се прилепи към мембрани на клетки и да унищожи тъканите им. Това е и механизмът на автоимунните болести, които лавинообразно растат в последните десетилетия. Разбира се, не само ваксините са причина за тях, но степента на вероятността да участват в този патогенен процес е много висока. Целта на ваксината е да предизвика имунен отговор, но той може да е и автоимунен. Така че темата за ваксините при децата определено е дискусионна. 

Бъркането в имунната система е бъркане в центъра на компютъра на организма.  Това води до автоимунни заболявания, които вървят ръка за ръка и с раковите. „

И преди да се обърнете на другата страна и да продължите да се подчинявате на „промития си мозък” от манипулаторите, подкрепящи масовата имунизация, погледнете в огледалото и попитайте този срещу вас: Ако детето ти има грануломатоза на Вегенер или множествена склероза, или каквото и да е заболяване, вследствие поставените му ваксини, какво ще направиш…Ще се бориш ли срещу системата на задължително масово имунизиране в България? Защото борбата вече е на живот и смърт!

 

Задължителните имунизации трябва да станат препоръчителни!

 

Оценете статията
Оценка 4.4 от 12 гласували

От 3 до “Автоимунните заболявания се предизвикват от ваксините!

  1. Лили каза:

    Това се знае ама на кой му пука! Тези които лапат пари за ваксините са много богати и са купили повечето ни политици! Няма да променят нищо и така ще ни заразяват с тихи убийци!

  2. Живко каза:

    Който желае може да участва в подписване на писмо до управниците ни, което се подготвя от групата във Фейсбук – ЗА или против ЗАДЪЛЖИТЕЛНИТЕ ваксини.

  3. маца каза:

    Не съм съгласна със статията. За някои лекари и учени е важно да са в устата на пресата! Нека тези, които не се ваксинират да се разболеят от едра шарка и тогава да говорим с тях за вредата от предпазването. Проблемът е в промяната на храната – генно инженерство, торове, пренасяне на видове храни и животни от един континент на друг заедно с вередителите им. Нарушена е цялата екосистема на планетата, за да богатеят мултинационалните компании като Баесеф и Мунсанто.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Разглеждайки този уебсайт, вие се съгласявате с използването на бисквитки.