ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Лечение и облекчение при склеродермия се постига и с билкови средства

Рецептите, които ви предлагаме, ще облекчат състоянието ви ако страдате от склеродермия и най-вече – ще дадат сила на имунната система

склеродермия Склеродермията е автоимунно заболяване, което се характеризира с появата на твърда, удебелена кожа, която е леко лъскава на вид и болезнена на пипане.

Заболяването склеродермия силно влияние върху имунната система, така че е необходимо имунитета да се повиши по правилния начин и в същото време да се премахне самото заболяване.

Ето няколко рецепти, които ще ви помогнат да се справите с това заболяване. Вземете една супена лъжица ситно нарязан корен от глухарче и чаена чаша топла вода. Пийте от този чай три пъти на ден половин час преди ядене.

Вземете майката листа от подбел, бяла бреза, живовляк, мента, бял равнец, хвощ, жълт кантарион, риган, сладка детелина, шипка, глухарче корени и листа от репей. Всички тези съставки, е желателно да се вземат пресни, в равни части, като по този начин те трябва да са предварително нарязани. Вземете един термос и три супени лъжици от тази богата билкова смес един литър вряла вода, оставете да се влеят билките цялата нощ, след което на сутринта трябва да се прецеди. Пие се по една четвърт от чашата, четири пъти на ден половин час преди хранене.

Хубаво е да пиете от тези отвари по няколко пъти в годината, а не само през зимата. Лечебният курс не трябва да е по-малко от три месеца. Лечението отнема много време, но не се отказвайте и не спирайте на половината път. Трябва да стигнете до края. Там вие ще забележите как ден след ден се чувствате много по-добре от преди, но най-важното нещо, че болестта ще се оттегли и ще бъдете много по-сигурни за здравето си.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *