Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Това са съвети за превенция на женското здраве!

За здравето на жените се препоръчват билки и натурални продукти, които да поддържат нормалното състояние на органите на репродуктивната им система.

Препоръчва се като превантивна мярка, следната рецепта:

Смесете в равни части (например по една супена лъжица) лечебна дилянка (Valeriana officinalis), дяволска уста (Leonurus cardiaca), живовляк, жълт кантарион, невен и лайка. Две чаени лъжици от сместа се заливат с вряла вода 500 мл и се оставя една нощ в термос. На сутринта се прецежда и се пие на два пъти през деня след хранене. След два месеца можете да направите почивка за 1 месец и пак да повторите. Това лечение е за превенция на женското здраве.

Ако не разполагате с време да варите билки, можете да пиете редовно Вирумин с 3 зърнени храни. Съдържа 35% зелен ечемик, 20% овес, 17% люспи от елда, 13% лимонова трева, 13% зелен чай. Следвайте указанията на опаковката.

За жените в менопауза препоръчваме Паузил донна. Това е балансиран екстракт от соеви зърна, в който е постигната най-ефективната пропорция между съдържанието на изофлавоноиди, калций и витамин D3.

Най-добрата превенция на заболяванията на органите на женската репродуктивна система е следната:

  • Раждане между 22 и 27 годишна възраст;
  • Кърмене на бебето поне 1 година;
  • Ефикасна защита от нежелана бременност, за да не се стига до аборт;
  • Минимизиране на стресовите ситуации от ежедневието;
  • Вяра и самоувереност, положителна нагласа.

Пожелаваме ви да бъдете обичана, да обичате, не извършвайте изтощителна физическа работа, правете умерено натоварване с упражнения, разходки на открито. И най-важното, отчитайки нашите бурни времена, не забравяйте, че вие сте една красива жена и вашата задача е да бъдете здрава и щастлива.

 

Твоите най-горещи въпроси и техните отговори са тук!

 

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *