Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Лесен и евтин начин да прочистите кръвта по Петър Димков

Важно е човек да предприема определени действия, с които да прочиства кръвта, защото ние не можем да водим изцяло здравословен начин на живот, дори и да се стараем

А дори и да се стараем да водим здравословен начин на живот, водата и въздухът около нас не са чисти. Храната, която приемаме е расла в торени със синтетични торове почви.

Няма да коментираме колко вредни са колбасите, каймите, понякога млякото, сиренето и кашкавалът, защото производителите ги „облагородяват“ с палмова мазнина, нишестета, консерванти и какво ли още не.  А и самите продукти не са изискуемите – в колбасите – кренвирши, наденици, дори и в луканките слагат отпадъчни меса и карантия, за да могат хубавото месо да го пушат или да го предлагат сурово.

luk-otvara
За прочистване на кръвта

На помощ ни идват една от многото книги с рецепти на народния лечител Петър Димков.  В нея откриваме една лесна и евтина рецепта за прочистване на кръвта.

Като продукти за въпросната рецепта на Петър Димков са необходими само  лимони (1 килограм) и кромид лук (300 грама).

Измивате добре лимоните и ги режете на средно големи парчета.

Слагате ги в съд за варене.

Измивате кромид лука и го режете, заедно с обелките. Махате само брадата на главите.

Добавяте лука към лимоните. Заливате ги с 1 литър и 1/2 вода.

След като водата заври, оставете ги да се варят още 10-15 минути на слаб огън.

След това снемате от огъня и оставяте да изстине. Прецеждате и пиете всяка сутрин преди ядене по 2 с.л. Готовата отвара би трябвало да ви стигне за един курс на лечение от 25 дена.

След това правите пауза от 10 дена и можете да подготвите втора доза за прочистване на кръвта.

luk-limon
Полезна рецепта от народния лечител Петър Димков

За лимоните няма какво повече да кажем от това, че те са полезни, защото са богати на витамин С и са особено полезни за здрава имунна система.

Витамин С е съществен за производството на колаген от организма, който се грижи за еластична кожа, здрави мускули, меки и твърди тъкани.

За прочистване на черния дроб и на жлъчката от песъчинки, камъни и други отлагания се прави много тежка диета с лимонов сок и зехтин без да се приема друг вид храна няколко дена.

Червеният лук – кромид лук е изключително полезен. И той както и чесънът съдържат вещества, които са в състояние да унищожават вируси, бактерии, зарази.

Люспите на червения лук също са полезни.

В миналото ги използвали да боядисват прежда в червеникаво-кафяв цвят, както и за боядисване на яйцата за Великден.

Те са натурални багрила.

Люспите на червения лук се използват за приготвяне на чайове при простудни заболявания, защото са богати на минерали, които могат да окажат съпротивление на вирусите.

Научете повече ТУК.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *