Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Така се лекува махмурлук!

Махмурлук – много е лесно да отидете на купон и да се забавлявате като пиете цяла нощ! А сещате ли се какво ви чака нщколко часа след това?

mahmurluk
Махмурлук – лечение

Когато се върнете у дома и умората ви е налегнала, веднага се хвърляте в леглото. А на сутринта? Ох, главата …Е, сега идваме на помощ ние с нашите спасителни съвети!

1. Течности

Един от основните фактори, които причиняват махмурлука е дехидратацията. Така че, очевидно е, че трябва да хидратирате тялото си, като пиете много вода. Водата ще отнеме влиянието на алкохола в тялото ви и ще улесни черния ви дроб, най-вече. Бананов млечен шейк и кокосова вода също помагат, тъй като те съдържат важни минерали, които хидратират отново тялото.

2. Шоколади

Най-добрата част от лечението е, че можете да ядете и пиете (не алкохол) някои хубави неща. Да, шоколадите могат да правят чудеса! Просто продължавайте да получавате калории, като ядете шоколад.

3. Сън

След като сте изпили 2 големи чаши вода, един бананов млечен шейк и сте изяли един шоколад, върнете се обратно в кревата. Ако можете да поспите още няколко часа, ще се събудите друг човек!

4. Упражнения

Упражняването ще стимулира имунната ви система, което от своя страна ще ви накара да се чувствате свежи. Но отново не забравяйте, че не е нужно да докарате организма си до степен на дехидратация. Дръжте бутилка с вода под ръка.

5. Избягвайте кафе

Сега ще кажете, че този списък е как да се лекувате от махмурлук, а ние говорим за избягване. Това е така, защото много хора мислят, че кафето води до излекуване. Хората, които имат махмурлук, като  изпият чаша силно кафе, главата им спира „да чука”. Но кофеинът ще има обратен ефект върху организма ви, защото е диуретик и води до обезводняване. Така че, момчета и момичета, пиенето на кафе ще ви върне до нулата. Избягвайте го!

Естествено, че най-добрият начин да се лекува махмурлукът е като го избягвате. Това става като не прекалявате с алкохола и винаги го поемате с много вода и мезета!

 

 

Как се справяте с махмурлука?

 

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *