ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Панкриатитът е заболяване на чревоугодниците

Панкреатитът е възпаление на панкреаса. Това е хронично заболяване, което засяга възрастните хора, особено нежния пол

панкреатит Експертите са разделени стадия на панкреатита на първичен, вторичен и панкреатит, който е свързан с други заболявания. Заболяването панкреатит се характеризира с блокиране на протока на жлъчен секрет от камъни, тумори или кисти. В тези случаи, панкресът започва да произвежда собствени ензими и това засяга жлезата. Последните, от своя страна, започва да преработва собствените си ензими, което може да доведе до преждевременна смърт без лекарска намеса.

Симптомите на панкреатит зависят от етапа на развитието. В общи линии – това е една неприятна болка в лявата страна, която постепенно се премества в гърба, гърдите и плешките.

При продължителен панкреатит може да има гадене, повръщане, разстройство с частици от храната. При остър панкреатит може да има болезнен шок, при който е трудно да се понесе болката, и затова трябва веднага да се потърси лекар.

Заболяването може да се появи при хора, които си позволяват да слабости в диетата: преяждат, пристрастени са към мазната, пържената и пикантна храна и пият алкохол постоянно.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *