Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Защо страдаме от болести на бъбреците и пикочните пътища

Болестите на бъбреците и пикочните пътища бавно, но доста уверено започват да излизат начело сред другите па­тологични състояния на организма.

бъбреци, отделителна системаВ наши дни до 90% от мъжете на възраст над 60 години страдат от заболявания на бъбреците и пикочния мехур, безуспешно се лекуват от хроничен простатит или аденом на простатата. До 70% от жените на възраст 50 и повече години страдат от бъбречно-каменна болест, пиелонефрит и цистит. А ако се направят пълни изследвания на всички 50-70-годишни хора, едва ли ще се намерят и двайсетина от тях, при които бъбреците и системата на пикочоотделянето да са напълно здрави.

Нормално човек се ражда здрав. Здравето на новороде­ното е като чист лист хартия, без петна и поправки. С те­чение па времето върху този чист лист се появяват първи­те петънца и грешки, които правим самите ние чрез своето отношение към собственото си здраве! Всички заболява­ния на първо място са свързани с нарушение на обменни­те процеси. В началото те протичат без симптоми, след то­ва те започват малко по малко да се проявяват.

Човешкият организъм представлява сложна верига от взаимно свързани процеси. Нито един орган, нито една клетка не могат да съществуват сами за себе си. И ако се наруши работата на един орган или система — трябва да се лекува целият организъм.

Ние често се глезим с нещо лютичко и киселко, злоупо­требяваме със сладки и тестени ястия, чай и кафе, пием алохол и тонизиращи напитки, нарушаваме режима и ос­новните правила в храненето. Организмът не прощава ни­що от това. Много бавно и незабелязано веригата на здра­вето ни се обтяга и едно звено в тази верига се къса — чо­век се разболява. Всъщност се е разболял отдавна, но бо­лестта се проявява едва когато са изчерпани всички резер­вни възможности за самозащита на мъдрия ни организъм.

В чужбина, в най-развитите страни, се произвеждат огромни количества различни хапчета. Но там те .почти не се използват. Почти цялата „химия“ се изнася в страните от третия свят. Търговците не се интересуват от здравето на чуждите хора, те се интересуват от печалбите. Хората в САЩ, Германия, Франция, Япония все повече и повече проумяват ползата от лечението с натурални средства, включващи медолечението и калолечението, правилното хранене и билките. Все по-важна роля в развитите страни заемат народните средства за оздравяване. Защо сега по цял свят са известни имената на Брег и Шелтън, Нюман и Кънингам? Защото те успяха да докажат на хората полза­та от лечението с натурални природни средства!

Заболяванията на бъбреците и пикочните пътища зае­мат особено място сред другите болести. Често те продъл­жават цял живот. Човек си докарва гломерулонефрит на 20 години и се лекува до края на живота си. Но не може цял живот да се живее на таблетки, нито един организъм не може да издържи това.

Затова при лечението на бъбречните заболявания е много важно да се прилагат народните методи за лечение, да се приготвят билки и комбинации от тях, които от веко­ве са събирали нашите баби и дядовци. Този проверен вър­ху хиляди болни опит и в наши дни трябва да служи на хо­рата. Всеки трябва сам да си бъде лекар, тъй като никой не познава организма ни по-добре от самите нас. Време е ве­че в училище да започне преподаването на науката за на­родните лечебни методи, науката за правилното хранене и отношение към самия себе си.

 

 

„УРОГАРД” С УНИКАЛЕН ЕФЕКТ 2 В 1 ПРИ БОЛНИ БЪБРЕЦИ И ЦИСТИТИ

 

 

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *