ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Липата и лукът срещу простудата и грипа

Нашата имунна система е “вътрешният ни доктор” Как можем да я стимулираме? Като се интересуваме от профилактика и се грижим по-добре за себе си!

Фактори като стрес, замърсена околна среда, липса на режим на хранене и почивка, цигари и алкохол, кафе; прекалено много пържени и тестени храни и прекалено малко плодове и зеленчуци и почти никаква чиста вода затормозяват обмяната на веществата и пренатоварват организма без да му осигуряват онова, от което той най-много се нуждае, за да функционира правилно.

Инфекции, възпаления, ракови клетки, които с години обсаждат тялото ни, в неизвестен за нас момент пробиват имунната ни защита и тогава , след като положението ни стане явно или нетърпимо, търсим съдействието на лекари, силни антибиотици и други лекарства, или оперативни методи.

Най-често това се случва с настъпването на зимата и започването на грипните епидемии. Начинът ни на живот с настъпването на есенните месеци се променя. Намаляват слънчевите часове и по-рядко човек е на чист въздух. Намаляват и възможностите за консумация на пресни плодове и зеленчуци.

А за запазването на здравето и повишаването на имунитета организмът се нуждае от постоянно снабдяване с необходимите количества витамини, минерали, ензими и фитокомпоненти, които са намалели значително в предлаганите на пазара през зимния сезон плодове и зеленчуци.

По тази причина ви предлагаме да се запознаете с лечебните свойства на липовия цвят и лука. Ето някои подробности за възможностите да се лекуваме с тях:В липовия цвят се съдържат слузни и дъбилни вещества, захари, етерично масло, каротин, витамин С и др. Има леко дезинфекционно и противовъзпалително действие, сваля температурата.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *