Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Силви Вартан дължи своята младост на българския кашкавал

Силви Вартан изглежда прекрасно и всеки път, когато я питат как поддържа своята младост, тя отговаря, че с българска млечна храна

Знаем, че Силви Вартан е българка и е напуснала страната с нейните родители, когато била момиче.

Освен, че е запазила свои спомени от България и някои български думи, Силви Вартан е запазила обичта си към българския кашкавал.

През годините във Франция е правен внос на български кашкавал, а Силви Вартан не пропускала да купува и да яде в големи количества.

silvi-vartan
Силви Вартан изглежда прекрасно
silvi-vartan
Силви Вартан и сега продължава да яде български кашкавал

Докато била млада тя просто се наслаждавала на вкусния кашкавал. Когато станала на определена възраст си дала сметка, че яденето на любимия й кашкавал е допринесло за нейната жизненост, елегантност и чудесна визия.

По какъв начин българският кашкавал е съхранил Силви Вартан?

1. Българският кашкавал е богат на калция и белтъци

Белтъците и калцият са важни елементи за костите, ноктите, зъбите.

Редовната консумация на кашкавал поддържа ставите еластични, мускулите здрави, силни и стегнати.

2. Полезни мазнини

При консумацията на качествен кашкавал  организмът си набавя необходимата доза мазнина, за да бъде жизнен. Тази  мазнина се дължи на маслеността на млякото, но в същото време тя е в допустими граници и не вреди на сърцето, на кръвоносната система и не води до повишаване на кръвното налягане.

silvi-vartan
Силви Вартан на младини
silvi-vartan
През годините Силви Вартан не се променила чак толкова много

3. Българският кашкавал засища

Консистенцията и вкусът на българския кашкавал позволяват той да се яде в определена доза денем и тази доза да подсигури ситост в продължение на часове.

След като организмът е заситен, той не изпитва потребност да приема още храна. Така човек поддържа чудесна елегантна фигура.

За разлика от българския кашкавал, кашкавалените сирена в чужбина като холандската „Гауда“, английският „Чедър“, швейцарското „Ементал“ трудно могат да се ядат в количества. А поради техния специфичен вкус кулинарите препоръчват това да става с  плодове като грозде, ябълки, сини сливи или  с вина – бели или розе.

kashkaval-bg
Български кашкавал
kashkaval-bg
Кашкавалки – изключително вкусни

Българският кашкавал може да се консумира директно на парчета или настърган. Позволява да бъде паниран и да се използва като топинг за различни печива, защото може да бъде запечен до златисто, което придава един изключително приятен и нежен вкус на ястията.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *