5 чудесни лека от природата

1. КОКТЕЙЛ ЗА ДЪЛБОК СЪН

За да заспите по-лесно, когато ви мъчат тежка простуда и болки в гърлото, комбинирайте 1 с.л. мед, 25 мл уиски и 1 с.л. лимонов сок. После изпийте сместа.

2. СОК ОТ БЪЗ ЗА СИЛЕН ИМУНИТЕТ

Богат е на витамините А и С, които засилват имунната система на организма. В сока от бъз се съдържат и багрилните вещества антоцианини, които неутрализират грипните вируси.

3. ОБЛЕКЧАВАНЕ НА ДИШАНЕТО

laikaСмесете 6 капки масло от розмарин с щипка сол и малко вода. Поставете ги в лампа за ароматерапия. Ако нямате такава, напоете кърпа със сместа и я поставяйте върху тялото си, за да се намали температурата и да дишате по-леко.

4. КАПКИ ЗА НОС ОТ ЛАЙКА

За приготвянето им е необходимо 2 пълни ч. л. плодова захар да се разтворят в 50 мл чай от лайка. На всеки 2 часа капвайте в носа си. Капките за нос могат да се ползват в продължение на седмица, ако се съхраняват в хладилника.

5. СРЕЩУ КАШЛИЦА

Половин литър бира се разбърква с 5 с.л. мед. Сместа се пие затоплена. Питието успокоява кашлицата и дращенето в гърлото.

МОЖЕТЕ ДА ОБЛЕКЧИТЕ ДИШАНЕТО СИ С ЛУЛА ИНХАЛАТОР СЪС СОЛНИ КРИСТАЛИ – HIMALAYAN PIPE
МОЖЕТЕ ДА ОБЛЕКЧИТЕ ДИШАНЕТО СИ С ЛУЛА ИНХАЛАТОР СЪС СОЛНИ КРИСТАЛИ – HIMALAYAN PIPE

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Разглеждайки този уебсайт, вие се съгласявате с използването на бисквитки.