Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Уникални лечебни смеси пазят от атеросклероза

Това са три рецепти, които ще ви помогнат да се предпазите от атеросклероза, или ако вече имате проблеми с артериите, да облекчите състоянието си

artero Срещу атеросклероза разбъркайте добре следната смес, докато се получи пюре – 1 скилидка чесън и половин настъргания ябълка. От това пюре се взимат по 1 – 2 супени лъжици 3 пъти на ден.

Преди хранене пийте сок от моркови и цвекло, към който сте добавили сок от чесън или една пресована скилидка. Този пикантен сок се пие веднъж на ден преди хранене, но не рано сутринта. Най-добре е да се консумира на обед.

Ето и още една рецепта за чеснов коктейл, който ще разреди и пречисти кръвта. Добре е да го ползвате за предотвратяване на атеросклероза и за ликвидиране на лошия холестерол. За него ще ви трябват 3 скилидки чесън, една супена лъжица червен винен оцет и зехтин. Всички съставки се смесват много добре. Нека готовата смес да престои поне 3 часа. Така приготвено, лекарството се разтваря в една чаша преварена вода. Нека водата да е топла. Разделя се на части и се пие на всеки 6 часа, докато не си легнете.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *