ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Утринна напитка за укрепване на имунитета и прочистване на организма

Предлагаме ви рецепти не за една, а за цели 3 утринни напитки за укрепване на имунитета и прочистване на организма

утринна напитка Може да ги редувате, може да пиете през цялата седмица само една напитка, следващата седмица друга и след това третата билкова отвара. Важното е поне два месеца да сте последователни и да започвате деня си с тези лесни, но полезни напитки.

Първата напитка трябва да се пие сутрин на празен стомах. Тя освежава, почиства организма и укрепва имунната система.

Какво ви е нужно: канела, мед, лимон, гореща вода. Как да се приготви: в гореща вода сложете парче лимон и добавете канела. И в същото време долейте малко хладка вода. Когато водата се охлади до състояние да можете да пиете, една супена лъжица мед. Канелата се слага на вкус, но не трябва да е по-малко от половин чаена лъжичка. Количеството на водата е една чаена чаша. Пие се бързо и почти на екс.

За втората напитка ще ви трябват две супени лъжици сок от цвекло, 1/4 литър разбито кисело мляко, 4-5 чаени лъжички силен чай от шипка, сокът на 1/2 лимон. Всичко внимателно се смесва. Изпива се веднага.

За третата напитка ви трябва една чаена чаша вряла вода, в която се смесва една чаена лъжица от следната смес – равни количества суха мента, каркаде, мащерка и листа от малина. Може да подсладите чая с мед. Може да му добавите и малко джинджифил. От този чай може да пийте през целия ден колкото искате.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *