ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Билкови отвари срещу полова слабост

4 стръка чубрица, джоджен, 1 стрък розмарин, 1 стрък жълт кантарион, 1 скилидка чесън, 1 супена лъжица зехтин, 2 жълтъка, сол и 10 зрънца черен пипер. Всичко това без яйцата се смесва и нарязано на ситно се поставя в тенджера с 500 мл вода. Ври 10 минути и захлупена тенджерата се оставя да престои още 10 минути. След като поизстине се поставят двата жълтъка. Това се изпива на 3-4 пъти през деня. Взема се и витамини А и Е.

5 броя орехи, счукани с черупките, 2 супени лъжици нарязани корени от коприва, 1 супена лъжица овес се варят в 1 литър вода 15 минути, след това се добавят 1 супена лъжица борови връхчета, 1 супена лъжица исландски лишеи и листа от маточина. Захлупени в стъклен съд съставките киснат 1 час и прецедената отвара се пие с по една- две супени лъжици мед и сок от лимон.

Вземат се 100 грама стъбла от очанка, 60 грама стъбла от червено подъбиче, 60 грама стръкове от комунига, 60 грама листа от градински чай, 60 грама стръкове от водна мента и 50 грама цвят от глог. Две супени лъжици от смеската се варят в 500 мл вода 10 минути. Пие се по 3 пъти на ден на гладно по 100-150 грама.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *