Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Как влияе на здравето ви атмосферата на работното ви място, според фън шуй

Някои офиси все още представляват армия от бюра, строени като за парад на широк и открит площад, като всеки е принуден да работи под непрестанната светлина на дългите неонови лампи.

Това не е офис, който ще подобри здравословното състояние на служителите, нито пък ще създаде атмосфера за творческо мислене или ще спечели истинско уважение за онези, които го управляват.

Ако са ви дали бюро някъде по средата на етажа, гърбът ви ще гледа към отворен ,,коридор“, по който ще преминават различни хора. Ще очаквате всеки момент удар отнякъде и нервната ви система ще бъде непрестанно нащрек. Ако заемате някое от бюрата отпред, дори в странична редица, ще пострадат творческото мислене и концентрацията ви.

Ако това е единственият ви шанс за работа, може би ще се наложи да го приемете. Но, за ваше добро, не правете планове да се задържате там за дълго!

Ако е възможно, не започвайте работа в офиси, където в банята/тоалетната се влиза директно от главното помещение. Подобно разположение се дължи на работодатели, които искат да наблюдават колко време подчинените му губят в банята/тоалетната. Такъв тип поведение все още съществува, но то е както вредно за самочувствието на работещите там, така и твърде неудачно от гледна точка на фън шуй.

Водата винаги представлява проблем при фън шуй. По-добре е да разполагате с абсолютно отделно помещение за дейности, свързани с водата, тъй като тя има много силно въздействие върху обкръжаващата среда. Ако искате да имате мивка на работното си място или ъгълче, където да си приготвяте чай или кафе, то най-добре се консултирайте със специалист по фън шуй преди да инсталирате оборудването.

Фотокопирната машина доста разстройва енергийното поле и, особено ако е обемиста и се ползва през по-голяма част от времето, трябва да бъде поставена в самостоятелна стая или на място, отдалечено от офиси и бюра.

 

Практическа магия за офиса и работното място

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

От 2 до “Как влияе на здравето ви атмосферата на работното ви място, според фън шуй

    • Спасова каза:

      Радвам се, че четете статиите ми, г-н Пиронков и както забелязвате – аз не съм специалист по фън шуй. Само искам да предизвикам интереса на хората, които четат, за да се заинтересуват от принципите на фън шуй. Снимката е важен елемент в тази насока – предизвиква интерес…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *