Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Нашият организъм има естествена способност да се самолекува!

Човешкото тяло притежава огромен, удивителен и устойчив капацитет да лекува себе си. 

Болестите обикновено се появяват, когато злоупотребявате с телата си или ги лишавате от основни изисквания за здравословен живот.

Най-основната единица на човешкото тяло е клетката. Човешкият живот първоначално започва като една единствена клетка, която след това се разделя на много повече клетки, докато бебето се роди след девет месеца от клетъчното деление вътре в матката на майката.

Докато сме живи, клетките в телата ни безкрайно работят, за да ни поддържат в естественото състояние на хомеостаза или равновесие. Когато ние се обръщаме към лекарства или физически манипулации на системите на тялото ни, за да се лекуваме, ние наистина само улесняваме естествената способност на нашите органи да се възстановяват.

Клетките имат способността да се лекуват, както и да произвеждат нови клетки, които да заместят тези, които са трайно повредени или унищожени. Дори когато голям брой клетки се унищожават – нещо, което се случва почти всеки ден в рамките на нашите тела – околните клетки се възпроизвеждат и правят нови клетки, като по този начин заместват почти веднага клетките, които са били унищожени.

Когато има нараняване или кървене някъде в нашите тела, кръвоносните съдове започват да работят, за да забавят кръвотечението. След това тромбоцитите започват формиране на кръвен съсирек, където се намира вредата. Белите кръвни клетки след това се натрупват на мястото и унищожават и смилат мъртвите клетки чрез секретиране на специални ензими, съхранявани в малки опаковки в клетките, наречени лизозоми. По този начин, мъртвите клетъчни отломки се отстраняват и се създава ново пространство, което се заема от новите клетки. Този забележителен и сложен процес автоматично спира, когато лечението е завършено.

Този лечебен процес не е само за нараняванията. По същия начин организмът ни се грижи за нормалното, всекидневно износване. Повредените, унищожени или мъртви клетки се заменят ежедневно от кожата ни, в устата, червата и кръвта.

 

Задължителните имунизации трябва да станат препоръчителни!

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *