Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Ето напитките, с които може да заместите кафето!

Полезно за здравето е от време на време да използвате заместители на кафето

сок от нар

Има много ползи от кафето, но и още толкова вреди. Ако искате да си спестите хипертонията и диабета, почивайте от време на време и заменете ароматното кафе с някоя здравословна алтернатива.

Сок от нар

Натуралният сок от нар дава вкусна и здравословна природна енергия, богат е на витамини и антиоксиданти. Сокът от нар помага да се справите с анемията и депресията. Пийте го разреден или като коктейл. Например, опитайте си приготвите голям „коктейл на здравето“: Смесете сок от нар, соево мляко, банан, спирулина, пресни плодове и кисело мляко. Разбийте с блендер и изпийте с удоволствие.

Печен смлян лимец

С него може да си приготвите много здравословна напитка, която ще повиши вашите защитни сили, общия ви тонус и вашата работоспособност, ще подобри кръвообращението и храносмилането и ще стимулира обмяната на веществата. С подобен ефект за здравето е и печеният смлян ечемик.

Зелени шейкове

С тях може да експериментирате безкрайно. Стига да имате шейкър, всякакви зелени зеленчуци като спанак, зеле и други може да свършат работата на кафето. За по-богат вкус добавете банан, авокадо, манго, ябълка.

Ленено семе

Започнете деня с енергийна закуска, в която сте добавили и ленено семе. То съдържа голямо количество фибри, ще ви зареди с енергия и ще ви държи сити поне до средата на деня.

Джинджифил

Много е казано за полезните свойства на чая от джинджифил. Едно от тях е ободряващият ефект. Освен това той топи килограми, защото засилва метаболизма ни, премахва токсините от тялото и е отличен имуностимулант.

Ако нищо не може да ви замени вкуса от кафето, а вече сте изпили дневната си доза, излезте на чист въздух и дишайте с пълни дробове, равномерно и спокойно, освободени от всякакви мисли. Кислородът, който попада в организма, ще ви снобди с енергия, за да изкарате деня си, без да заспивате върху бюрото в офиса.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *