Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Няколко капки арганово масло правят косата гъста, а кожата – здрава

Аргановото масло прави косата здрава и бляскава

арган То, разбира се, е доста мазно, затова особено първите пъти, когато го нанасяте като маска, полагайте съвсем скромно количество. Най-добре е да нанесете няколко капки върху ръцете си и с тях да минете през връхчетата на измитата си коса. След това изсушете по обичайния начин. Първите пъти може косата да ви се стори по-мазна след употребата му, но постепенно тя ще свикне и ще ви се отблагодари с жизненост и блясък. Тогава ще може да ползвате по няколко капки от аргановото масло и като финиш продукт за повече блясък върху вече изсушената коса.

Премахва стрий, грижи се за ноктите, петите

Да, кой е казал, че кремът трябва да се намира само върху кожата на лицето? В случая с аргановото масло ще направите голяма услуга на тялото си, ако мажете редовно с него участъците със стрий. Тук вече ще ви се наложи да използвате ръцете си, но и това носи своя плюс, защото остатъкът от аргановото масло по тях ще се погрижи чудесно за здравината на ноктите. Само размажете хубаво по плочките им остатъците от олио. Ако все още остане мазнина, втрийте я в сухите си пети. Ще живнат и изведнъж ще се окаже, че сте се погрижили за себе си от главата до петите.

Може да капнете малко от аргановото масло в боди лосиона си и така то да бъде полезно за кожата по цялото тяло. Същото направете и с душ-гела. Хитро, нали? Друг вариант е да си купите шише с розова вода и в нея да капнете арган. Средството е идеално за почистване и ще замести вашия тоник. Сложете няколко капки и във фон дьо тена си – така увеличавате шансовете на аргановото масло да се погрижи за красотата ви.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *