ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Нестандартни контрацептиви изпратиха момиче в болницата

Според народната медицина има различни начини, с които една жена може да се предпазва от нежелана бременност, но бъдете внимателни с подобни контрацептиви

Историята с нестандартните контрацептиви звучи малко като комикс, но според http://www.dailymail.co.uk е напълно истинска.

За какво става дума?

Момиче на 22 години от Колумбия отива на лекар, защото получава болки в корема.

Когато било прегледано от д-р Carolina Rojas, тя установила, че във вагината на момичето има картоф, който покълнал.

контрацептиви
Кой нахален е изпратил щъркела???

Когато 22-годишната колумбийка била запитана какво прави този картоф в нейното тяло, тя обяснила, че това е съвет от майка й как да се предпазва от нежелана бременност, писаха в http://colombiareports.co.

Лекарският екип изчистил зеленчука от тялото на момичето и нахокал майката, която можела да умори своята дъщеря с тези тъпи и остарели средновековни съвети.

Но не бързайте да се чудите. Ето какви контрацептиви са използвали другите народи в древността.

В Древния Египет жените събирали  изпражненията от крокодил, които смесвали  с мед. Така получената смес те слагали в своето  влагалище, за да не забременеят.

контрацептиви
Средства за предпазване от бременност в миналото

Друг вариант на древна египетска контрацепция е тампон, който прилича на днешните спирали. Той бил напояван със специална смес, получена от счукани акациеви връхчета и ситно смлени фурми. Тази смес била увивана с  памук и полученият тампон бил намазван с мед, за да запази своята форма.

Това нещо жените поставяли във влагалището си. В акациевите връхчета се съдържа веществото Гуми арабикум. Когато се намира в тялото при телесна температура и други секрети, Гуми арабикум ферментира и отделя  млечна киселина, която убива сперматозоидите.

Днес млечна киселина се използва при  съвременните  спермициди.

В Европа през 18 век жените пъхали напръстник, който да не допуска генетичният материал да навлиза към яйчниците.

контрацептиви
Контрацептиви от миналото
контрацептиви
Добрият стар кондом си остава най-сигурното средство против СПИН и венерически болести

Мъжете употребявали примитивни кондоми, направени от свински черва.

Кондоми в миналото правили и от червата на кози и овце.

В някои части на България жените пъхали едно топче от овча вълна във влагалището си  или пък  морска сол на кристали. Целта на вълната била да оплете в себе си нежелания генетичен материал, а на морската сол – да го унищожи.

Но ако това все пак се е случило назад във времето, то в САЩ през 60-те години на 20 век жените използвали Coca-Cola не само, за да я пият, но и да промиват с нея влагалището си, като смятали, че тя ще убие нежеланите сперматозоиди и те няма да забременеят.

Това беше една кратка ретроспекция на миналото.

Съвременният човек трябва да използва ЗАДЪЛЖИТЕЛНО кондоми, защото за сега те са единственото предпазно средство, което не позволява да се разболеете от СПИН, инфекции, гъбички, заразни и венерически болести, дори и да правите любов само с един постоянен партньор.

Но и когато вашият партньор слага кондом, той трябва да бъде с чисти ръце, в противен случай ще замърси неговата повърхност, докато го оправя  и после ще зарази своята партньорка.

Затова избягвайте да правите любов навън, където не можете да поддържате нужната хигиена, включително  и на ръцете си.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *