Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

ЦИСТИНОЛ АКУТ / CYSTINOL AKUT

Съдържа стандартизиран екстракт от мечо грозде листа, етанол, микрокристална целулоза, глицериди, хипромелоза, лактоза монохидрат, макрогол 6000, магнезиев стеарат, силициев диоксид, оцветители

cistПредназначение

ЦИСТИНОЛ АКУТ е продукт на билкова основа, чийто прием повлиява благоприятно инфекции на пикочните пътища.

Как се приема

ЦИСТИНОЛ АКУТ е билков препарат, но това не освобождава пациента от спазването на специалните указания за прием. Най-добре е индивидуалната доза и продължителността на приема да се определят от лекар, който ще съобрази подробностите с характера на проблема и здравословното състояние на пациента.

Ако липсват други указания, ЦИСТИНОЛ АКУТ се взема три пъти дневно по две таблетки – след хранене, с повече вода. Продуктът обикновено дава положителен резултат след едноседмично лечение. Без лекарски инструкции този препарат не бива да се взема по-дълго време, при това – не повече от пет пъти в годината.

Не вземайте самоволно по-високи дози, тъй като е възможно това да се отрази на състоянието на стомашно-чревния тракт (дискомфорт, гадене и повръщане, кръв или зеленикаво оцветяване на урината).

Възможни нежелани ефекти

При спазване на нормите за прием този продукт рядко дава странични ефекти. Най-честите оплаквания от негативно въздействие засягат функционирането на стомашно-чревния тракт: има данни за стомашен дискомфорт, болки, повръщане, кървене при уриниране, отклонения във функционирането на черния дроб.

Има данни за алергични реакции, засягащи състоянието на кожата. Ако свързвате някои необичайни състояния с приема на ЦИСТИНОЛ АКУТ, направете веднага консултация с лекуващия. Ако алергични или други реакции се засилват и видимо нямат преходен характер, е възможно да се наложат допълнителни мерки за безопасността на пациента.

Кога НЕ БИВА да се приема

ЦИСТИНОЛ АКУТ не се прилага при лечението на пациенти с алергия към някоя от съставките на лекарствения продукт.

Не е подходящ за лечение на бременни и кърмачки.

Деца и подрастващи под 18 години не могат да бъдат лекувани с това лекарствено средство.

Не се прилага при пациенти с чернодробни или сърдечно-съдови заболявания.

Не се препоръчва прилагане на продукта при наличието на кръв в урината и/или температурни състояния. Ако след двудневно приложение не настъпи положителна промяна, вероятно следва да се въведе друг, по-силен медикамент.

Взаимодействие с други медикаменти

Възможното съвместяване на ЦИСТИНОЛ АКУТ с други лекарствени продукти трябва да бъде преценено от лекуващия. Да се избягват храни и медикаменти, които повишават киселинността на урината – така се обезсилва антибактериалният ефект на продукта.

_

Усреднена цена в аптеките – 10.50 лв за опаковка от 30 таблетки

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *