Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Народно лечение от глисти (рецепти)

Народната медицина съветва как да разпознаем заразата с паразити по външни признаци. Неглижираният проблем може да доведе до сериозни поражения на здравето, затова е важно навреме да се вземат мерки.

stomache-acheВъншният вид често сигнализира, че в един организъм се развиват паразити – най-често става дума за острици, вид глисти. Заразеният обикновено получава обриви и пъпки, има груби участъци по кожата, петна, ранни бръчки и плешивина, папиломи, нацепени пети, нацепвания по върха на пръстите и трошливост на ноктите.

Освен ефикасните медикаменти, с които разполага съвременната медицина по този проблем, има и изпитани народни рецепти с доказан ефект. Ето няколко от тях, подбрани от web-zdrav.ru:

* Счукайте 10 скилидки чесън и ги смесете с чаша затоплено мляко. Изпийте сместа на бавни глътки. Паразитите не обичат кисела и люта среда! Два часа след чесновото мляко трябва да вземете слабително, за да освободите чревния тракт от паразитите.

* Пресни сурови семена от тиква прекарайте през мелничка за месо. Сутрин вземайте на гладно по две супени лъжици с малко топло мляко. Час след това вземете и слабително.

* Измийте малка шепа суров ориз. Сдъвквайте всяка порция от него по 100 пъти. Рецептата се изпълнява 4-5 дни поред, всяка сутрин на гладно.

* Настойка от лук против глисти – ето как се прави. Средно голяма глава лук се нарязва на дребно и се залива с чаша вряла вода. Оставя се да кисне 12 часа и се прецежда. Пие се по половин чаша от настойката дневно – на гладно, в продължение на 3-4 дни.

* Помага и кората от нар. 5 грама суха кора се кипват в 100 мл вода. Съдът се отдръпва веднага от огъня и се оставя за 30 минути. От прецедената течност се пие по половин-една чаена лъжичка 3-4 пъти на ден. Не превишавайте тази доза!

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *