Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

8 приятели на имунитета – готови за зимата!

80% от представител­ките на нежния пол са убедени, че любовта може да ги спаси от депресия и болести. Учените са съгласни с тях. Вижте по какъв приятен начин може­те да укрепите своя имунитет.

имунитет, силен имунитет, зима, грип, настинки, засилване на имунитета

 1.   Любовен стимул

Доказано е, че хората, ко­ито правят секс минимум три пъти седмично, стра­дат от понижен имунитет 8 до 10 пъти по-рядко. Защо ли? Ами защото по време на секс, когато изпитвате оргазъм, в кръвта се отде­лят хормони, стимулира­щи защитните свойства на организма. Все едно сте ходили боси по снега или сте се изкъпали в заледе­но езеро. Но пък трябва да признаем, че е много по-приятно да повишаваме имунитета си в топлите обятия на любимия човек, вместо зъзнейки при ми­нус 10 градуса.

2.   Чаша „зелена светлина“

Всеки ден изпивайте по 5 чаши японски зелен чай и ще се чувствате чудесно, казва проф. Ямамото от Токийския университет. Чаят съдържа повече от 300 биологично активни вещества (витамини, ми­нерали, антиоксиданти), необходими на организма в борбата му с вирусите и инфекциите.

3.   Ярките цветове зареждат с позитивизъм!

Една от героините на пи­сателя Ремарк смята, че ако е облечена в червена рокля, не може да се разбо­лее! Учените са доказали, че ярките тонове зареждат с положителни емоции и укрепват имунитета ни, а бледите и тъмни цвето­ве отслабват защитите на организма.

4.   Добри доходи = добро самочувствие

He трябва да забравяте, че здравето не може да се купи с пари. Но пък с достатъчно пари човек чувства увереност в утрешния ден, стабилност, успешност. А ако сте доволни от себе си и гледате напред в бъ­дещето с оптимизъм, имунитетът ви ще се покачи толкова бързо, колкото и температурите в Африка. Затова психолозите съветват да работим усилено, за да изкарваме достатъчно средства, които да ни позволят да се радваме на живота!

5.   Добро утро!

Може да ви се струва прекалено смело, но хладкият душ рано су­трин е изключително полезен. Струята масажира биологиче­ски активни точки на тялото и повишава защитните сили на организма. В продължение на 5-8 минути редувайте топла с хладка вода. Резултатът ще бъде добро настроение и тонус през целия ден.

6.   Светли напитки

Забравете за червеното вино и тъмната бира, докато обяд­вате или вечеряте. Заложете на светлите напитки. Сокът от ябълки, грейпфрут, портокали, както и бялото вино, подпома­гат усвояването на желязото и още много важни за организма микроелементи, които пък са необходими за производството на левкоцитите (обезпечават добрия имунитет срещу раз­лични инфекции).

7.   Масажът е здраве

Китайските лекари твърдят, че ако всеки ден маса жирате определи точки от организма си по три пъти няма да имате здравословни оплаквания. Многоброй ни са упътванията кои точки следва да масажирате Друга възможност е да си подарите класически масаж два пъти седмично при специалист.

8.   Лъжичка студен десерт

Кутийка сладолед или чаша сок с лед ще закалят гърлото ви. И когато вирусите го атакуват, то ще успее да се справи лес­но с тях, защото вече ще има изграден имунитет.

 

 

 

 

Пастили с лечебна ружа и евкалипт

 

 

 

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *