ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

СИСТЕЙН ГЕЛ капки / SYSTANE GEL drops

Съдържа полиетилен гликол 400, хидроксипропил гуар, сорбитол, аминометилпропанол, борна киселина, калиев хлорид, натриев хлорид, динатриев едетат, консерванти

systaneПредназначение

СИСТЕЙН ГЕЛ капки e овлажняващ продукт за сухи очи. Това медицинско изделие неутрализира умерена и тежка сухота на окото както в светлата, така и в тъмната част на денонощието. Спасява от дискомфорт и влошаване на зрението, като постига нормална влажност и възстановяване на очната повърхност. Гел-капките СИСТЕЙН отстраняват риска от увреждания и провокиране на възпалителни процеси.

Как се приема

Изделието е предназначено за накапване в окото. Може да се използва многократно в рамките на едно денонощие, подлежи на дълготрайна употреба. Това средство облекчава носенето на контактни лещи; препоръчва се приложението му преди поставянето на лещите и непосредствено след снемането им.

Опаковката е индивидуална, не е желателно ползване от различни потребители от хигиенни съображения. При накапване не докосвайте очната ябълка!

След първата употреба на продукта той е годен за приложение не повече от три месеца. Съхранява се при стайна температура.

Възможни нежелани ефекти

В случаи на свръхчувствителност към някоя от съставките е възможно парене, зачервяване, интензивно сълзене.

Това може да влоши зрението временно; приложението следва да се прекрати. Наложителна е лекарска консултация, за да се избегнат усложнения.

Кога НЕ БИВА да се приема

Не използвайте този продукт ако ви е известно, че имате алергия към някой от компонентите му.

Взаимодействие с други медикаменти

Не са регистрирани

_______

Усреднена цена в аптеките – 20 лв за опаковка от 10 мл

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *