ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

БИОЛЕКТРА МАГНЕЗИЙ / BIOLECTRA MAGNESIUM

Съдържа магнезиев оксид, макрогол 4000, натриев нишестен гликолат, желатин, натриев лаурил сулфат, титанов диоксид, индиго кармин

alpen_biolectraПредназначение

БИОЛЕКТРА МАГНЕЗИЙ е минерален продукт, чийто прием попълва възможни дефицити на организма. Недостигът на магнезий причинява проблеми при функционирането на мускулите – т.н. крампи. Чрез магнезиевия оксид този проблем се решава успешно.

Как се приема

Продуктът се предлага под формата на капсули от 300 мг. Дневната доза се определя индивидуално от лекуващия. Капсулите се поглъщат цели, с чаша вода. БИОЛЕКТРА МАГНЕЗИЙ може да се приема продължително време. Един лечебен курс обикновено продължава три месеца.

При определянето на дневната доза лекуващият се съобразява с възрастта и общото здравословно състояние на пациента. Стандартната схема предполага 1-2 капсули дневно, но в отделни случаи е възможно лимитът да бъде надхвърлен под лекарски контрол.

Не прекратявайте приема самоволно! Не увеличавайте определената доза! При предозиране е възможно да се усилят нежеланите странични ефекти на продукта!

Възможни нежелани ефекти

БИОЛЕКТРА МАГНЕЗИЙ се понася добре и рядко дава негативни странични ефекти.

Обикновено се съобщава за нежелани реакции в случаите на предозиране. Има данни за отклонения в чревните функции и размекната дефекация, но състоянието бързо се нормализира при редукция на дозите.

Най-често констатираните странични ефекти са свързани с усещане на слабост и умора. При подобни оплаквания лекуващият назначава клинично изследване и ако се установи нормализиране на магнезиевите нива, лечението се прекратява.

Кога НЕ БИВА да се приема

БИОЛЕКТРА МАГНЕЗИЙ не бива да се препоръчва на пациенти с бъбречни заболявания, включително бъбречнокаменна болест.

Продуктът не е подходящ за потребители със сърдечни страдания, характеризиращи се със забавен пулс.

Не прилагайте при пациенти с мускулното заболяване миастения гравис.

Да не се приема в случаи на дехидратация.

Взаимодействие с други медикаменти

Паралелният прием на този продукт с медикаменти, съдържащи желязо, тетрациклин или натриев флуорид създава риск усвояването на активните вещества да бъде компрометирано. Необходимо е продуктите да се приемат с междинни паузи от по 3-4 часа.

Едновременното лечение с БИОЛЕКТРА МАГНЕЗИЙ и други медикаменти задължително се консултира с лекар. В хода на лечението се правят контролни изследвания за постигнатите нива на магнезий в организма, за да се избегне пренасищане.

__

Усреднена цена в аптеките – 11 лв за опаковка от 20 капсули х 300 мг

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *