Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Тази билка е истинска женска виагра!

Изследователски екип от Сидни направи любопитно изследване за ефектите от приема на продукти с жълт кантарион. В изследването са участвали доброволно 500 жени. Всички заключения са направени с уговорката, че кантарионът “работи” само при постоянна употреба.

zalt-kantarion-242x300Завършвайки тестовете, 83% от участничките потвърдили положителния ефект от билката, описват от medikforum.ru. Всички тези жени престанали да изпитват постоянна тревога, радвали се на бодрост и прилив на енергия. Освен това жените признали, че чувстват нарастване на сексуалните си желания. Общото мнение е, че този ефект е бил неочакван за повечето доброволки – нещо като приятен  бонус към лечебния курс за други здравословни проблеми.

Добре е да се отбележи, че за участие в експериментите специално били подбрани дами с емоционални проблеми. Те страдали от тревожност, потиснатост и чести депресивни настроения. В крайна сметка и лекарите се убедили, че популярната билка жълт кантарион може да се прилага като успокоително средство. Като естествен продукт тази билка е предпазена от страничните негативни  ефекти на синтетичните лекарства.

Качествата на жълтия кантарион всъщност са били използвани още преди векове. Билката е лесно достъпно и ефикасно противовъзпалително средство; има бактерицидно и кръвоспиращо действие. Прилага се широко при лечението на гастрит, язва, неврози и радикулит. Освен това жълтият кантарион повишава апетита и стимулира храносмилането.

 

 

 

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *