Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Народни рецепти при гастрит

1 с. л. копър се залива с 300 мл гореща вода. Ври 5 мин. След като изстине, се прецежда и цялото количество се изпива наведнъж сутрин преди закуска.

Смесват се но 100 г цвят от шапка и стръкове риган, по 50 г цветове от живовляк и невен, семе от копър, листа от мента и маточина. 2 с. л. от сместа се заливат с 600 г вряла вода, кисне и след 30 мин. се прецежда. Изпива се на 4 пъти през деня 30 мин. преди ядене.

1 с. л. мента и 1 с. л. босилек се заливат с 300 мл вряла вода. Ври 5 мин. Прецежда се и се пие по 100 мл 3 пъти дневно преди ядене.

Сутрин на гладно да се пие 1 ч. ч. чай от бяла върба, а след това по 1 чаша прясно мляко.

В бирено шише се слагат зехтин и жълт кантарион. Престоява 40 дни на слънце. Прецежда се и се пие по 1 с. л. сутрин на гладно.

1/2 л. зехтин, 1 кг маслини се запечатват в буркан за 20 дни на топло при 25 градуса – до печката или на слънце. След това маслините се изваждат, а зехтинът се пие по 1 с. л. 20 мин. преди ядене 3 пъти дневно.

100 г ечемик се изпича като кафе. Смила се. В една кафена чашка вряла вода се поставя 1 ч. л. от него. Ври 5 мин. Пие се 2 пъти дневно на гладно.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *