Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Ефективни начини за достигане на пълно щастие хармония

Начините за стимулацията на ендорфина – хормона на щастието, на пръв поглед са доста странни, но работят ефективно

щастие Дарявайте си минимум по едно радостно събитие дневно. Ендорфинът е хормон на радостта и той се повишава дори от сладкото. Това обаче не означава, че всеки ден трябва да поглъщате тави със сладкиши. Ще свършат работа и разходка в парка, масаж, вана с ароматни соли, почивен ден, иглорефлексотерапия, хубав маникюр, среща с приятели, половин час уединение. Печалното е, че жените се отучиха да радват себе си. Ние сме жертвени и това е на генетично ниво. Но жена, която през цялото време се принася в жертва, не вълнува тестостерона!

Бъдете красиви! Както се вижда дамата в огледалото сутрин, така ще се чувства през деня, твърдят специалистите.

Престанете да играете ролята на Пепеляшка. Спомнете си приказката: докато героинята си седи в парцаливата си рокля и чисти леща, никой не се интересува от нея. А когато се превръща в принцеса, от нея се възхищава цялото кралство.

Усмихвайте се! Създайте си навика да се усмихвате – широко и искрено, па макар и сами на себе си. Усмивката трябва да стане ваше естествено състояние.

Научете се да се отпускате. Много дами, особено в големите градове, приличат на роботи. А не трябва да забравяме, че мъжете търсят топлина и усмивка. Мускулното напрежение на съвременната жена е толкова високо, че за телесна топлина просто не й остават сили. На отпускането на тялото трябва да посвещавате по 1 – 2 часа седмично, може и повече. В това ще ви помогнат йога, масаж, иглотерапия, пилатес. Важното е тялото ви да се научи да се отпуска и да забравя всички тревоги. Ако проследите погледа на влюбен мъж, ще видите, че той с обожание гледа именно жена, движеща се като котка, а не робот със съсредоточено изражение и заключени емоции.

Не натрупвайте обиди. Избавяйте се от обидите към родители, колеги, приятели, простаци в транспорта. Но на първо място – от обидите към мъжа. Не предъвквайте обидите, не се самосъжалявайте излишно, а просто ги записвайте механично – това ще ви помогне в пълна степен да осъзнаете проблема. Например опитайте да разделите наум 35 631 на 37. Трудно е. А на хартия? Друго нещо! Така е с обидите – на хартия всичко е ясно и разбираемо. А след това задължително унищожете списъка с изброените обиди. В никакъв случай не го изпращайте на адресата! Напишете 5-7 такива списъка. Някъде към четвъртия ще почувствате, че обидите си отиват и настъпва едно спокойствие и мир, пише вестник „Феномен“.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *